Contact met Vaartland.nl

 

Merk- en Modellenoverzicht

Populaire merken

In Nederland zijn we fan van Duitse merken zoals Mercedes, BMW, Audi en Volkswagen. Deze auto’s staan bekend om degelijke constructie en luxe afwerking. Ook Japanse merken zoals Toyota en Nissan zijn populair. De lage kosten en legendarische betrouwbaarheid van deze merken zijn aantrekkelijk voor mensen die een voordelige auto zoeken waar ze nog jaren plezier van hebben.

Populaire merken

Populaire modellen

Met de komst van cross-over SUV modellen zoals de Nissan Qashqai, de Volkswagen Tiguan, de Volvo CX90 en talloze andere modellen is de autowereld de afgelopen jaren radicaal veranderd. Mensen kiezen graag voor groot en hoog. Ook kleine zuinige stadsauto’s zoals de Volkswagen Polo en de Mercedes A-klasse zijn erg gewild.

Populaire modellen

Regionaal aanbod

Bij Vaartland.nl kun je op één van onze 8 locaties door het hele land terecht voor een aantrekkelijk geprijsde en netjes onderhouden occasion. Zo heb je altijd een regionale vestiging bij je in de buurt waar je terecht kunt voor advies, bij vragen en natuurlijk voor het kopen van je nieuwe auto! En ook voor het inruilen of inkopen van je oude auto word je op iedere vestiging professioneel en snel geholpen.

Regionaal aanbod

Type auto’s

Grote SUV en cross-over modellen winnen de afgelopen tien jaar snel aan marktsegment. Dat gaat ten koste van klassieke autotypes zoals de sedan en de coupé. De compacte hatchback is nog altijd onverminderd populair en in mindere mate kiezen particulieren ook voor station uitvoeringen en MPV’s als ruime gezinsauto. Ook volledig elektrische auto’s worden steeds gewilder onder zowel particuliere als zakelijke rijders.

Type aanbod
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl