Contact met Vaartland.nl

 

De Audi A3 is sportiever en dynamischer dan ooit

Sinds het debuut is de Audi A3 occasion een vaste speler in de compacte (premium) middenklasse van het autosegment. De A3 is dus één van de goedkopere modellen van Audi, maar waarborgt wel de kwaliteit en luxe waar Audi om bekend staat. De nieuwe Audi A3 kenmerkt zich door het tijdloze design, maar deze A3 is sportiever en dynamischer dan ooit.

audi a3 vaartland

Huidige aanbod Audi A3

 
 
 
 
 

Focus op sportiviteit

Een strak exterieur

Het exterieur van de nieuwe Audi A3 kenmerkt zich door het sportieve design, vergelijkbaar met het design van de Audi A3 2020. Dit wordt belicht door de krachtige schouderlijnen, de expressieve spatborden, de opvallende grille met honingraatpatroon en de dakspoiler. De subtiele chroomaccenten zetten deze look kracht bij.

De Audi A3 is standaard voorzien van LED-koplampen, welke te upgraden zijn naar Matrix LED-koplampen. Deze passen zich razendsnel aan naar elke situatie.

Interieur voor comfort en gemak

Het Audi A3 interieur en de afwerking hiervan is zeer degelijk. De cockpit heeft een minimalistisch, maar design. Bovendien bevat deze auto de nodige innovatieve technologieën en met de optionele ambient lighting pas je de interieurverlichting ook nog eens eenvoudig aan op jouw stemming.

Deze middenklasser is volledig gedigitaliseerd. Een bijzondere feature in het Audi A3 interieur is dan ook de elektronisch werkende pook voor de S tronic automaat. Verder bevat het dashboard een 10,25 inch instrumentenpaneel, welke optioneel uit te breiden is met een head-up display. Ook zit er een 10,1 inch touchscreen met intuïtieve menustructuur in de middenconsole. Het infotainmentsysteem koppel je eenvoudig via Bluetooth aan jouw smartphone, welke je vervolgens draadloos kan opladen in de Audi phone box.

Amazon Alexa 2 en Amazon Music 2 zijn standaard in de Audi A3 geïntegreerd en kunnen dus direct gebruikt worden zonder de smartphone te hoeven koppelen.

Bekijk huidige aanbod Audi A3

Ervaar optimaal rijgemak met de Audi A3

Audi drive select

De Audi A3 occasion bepaalt met de Audi Drive Select zelf het rijkarakter dat bij de rit past, maar dit kan je ook helemaal zelf instellen. Zo kan je bijvoorbeeld de nadruk leggen op comfortabel, sportief of zuinig rijden. Hiermee pas je de rijstijl van de A3 gemakkelijk aan op basis van jouw wensen.

Voor veilige kilometers

Diverse slimme assistentiesystemen bewaken jouw veiligheid. De nieuwe Audi A3 is standaard uitgerust met een multifunctionele camera, parkeerhulp achter, Lane Departure Warning en de Audi pre sense front. Dit laatste helpt bij het voorkomen van aanrijdingen door jou tijdig te waarschuwen met optische en akoestische signalen of zelf te remmen.
Optioneel is de Audi A3 ook uit te breiden met functies zoals Adaptive Cruise Control, Emergency Assist en verkeersbordherkenning voor optimaal rijgemak.

De motoren van de Audi A3

De Audi A3 is beschikbaar met een diesel of benzine motor met een 6-bak transmissie of een S tronic (automaat). Je hebt de keuze uit onderstaande varianten in de modellen Audi A3 Advanced Edition, Audi A3 Pro Line en Audi A3 S-line:

  • Een 30 TFSI 6-bak van 81 kW/110 pk
  • Een 30 TFSI S tronic van 81 kW/110 pk
  • Een 30 TDI 6-bak van 85 kW/116 pk
  • Een 30 TDI S tronic van 85 kW/116 pk
  • Een 35 TFSI 6-bak met 110 kW/150 pk
  • Een 35 TFSI S tronic van 110 kW/150 pk

Een compact en sportief familievoertuig

De A3 biedt een degelijke, maar sportieve middenklasse auto. Hij heeft fijne rijeigenschappen en biedt hoogstaande kwaliteit en luxe. De Audi A3 is beschikbaar in vier uitvoeringen; de A3 Sportback, de A3 Sportback Attitude, de A3 Sportback TSFI e (plug-in hybrid) en de A3 Limousine (A3 sedan). Optioneel is er zelfs een Audi A1 cabrio beschikbaar!

De Audi A3 Sportback

De A3 Sportback kenmerkt zich door het sportieve design en de strakke lijnen. Deze Sportback maakt vooruitgang bereikbaar en is beschikbaar vanaf € 35.451.

De Audi A3 Sportback Attitude

Een exclusieve online only editie van de A3 Sportback, beschikbaar voor private lease. Je hoeft alleen de kleur nog te kiezen!

De Audi A3 Sportback TSFI e (plug-in hybrid)

De opvolger van de Audi A3 e tron! Deze Audi occasion plug-in hybride is aan de ene kant milieuvriendelijk en aan de andere kant sportief. De Audi A3 Sportback TSFI e accelereert van 0 naar 100 km per uur in 6,8 seconden en heeft een actieradius van 59 tot 63 km. Beschikbaar vanaf € 41.442.

De Audi A3 Limousine

Met zijn coupé-achtige look heeft de A3 Limousine een uitgesproken design. Hij imponeert met zijn stijlvolle exterieur en het superieure interieur. Deze Audi A3 sedan is beschikbaar vanaf € 36.153.
Ontdek welke variant bij jou past en ervaar zelf de vooruitgang.

Pluspunten van de Audi A3

+ Één van de luxere opties in de compacte middenklasse
+ Kwalitatief van binnen en buiten
+ Dynamisch en stil

Minpunten van de Audi A3

- Achterin vrij weinig passagiersruimte

Veelgestelde Audi A3 vragen

Hoeveel kilometer kan een Audi A3 rijden?

De nieuwe Audi A3 Sportback TFSI e heeft een 13 kWh-accu die een actieradius van 63 km mogelijk maakt. De auto accelereert van 0 naar 100 km per uur in 6,8 seconden. Hiermee biedt deze plug-in hybride heeft het beste van twee Audi’s.

Welke types Audi A3?

De Audi A3 is beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen; de A3 Sportback, de A3 Sportback Attitude, de A3 Sportback TSFI e en de A3 Limousine.

Wat kost een Audi A3?

De standaard uitvoering van de Audi A3 Sportback is beschikbaar vanaf € 35.451. De Audi A3 Limousine heeft een vanaf prijs van € 36.154 en de plug-in hybrid, de Audi A3 TFSI e, is beschikbaar vanaf € 41.442.

Wat maakt de Audi A3 Sportback Attitude uniek?

De Audi A3 Sportback Attitude is een exclusieve online only editie. Deze variant is dus alleen online te bestellen en wordt binnen 10 dagen bij jou thuis afgeleverd.

Hoeveel pk Audi A3 e-Tron?

De Audi A3 e-Tron heeft een maximaal vermogen van 204 pk.

Hoeveel kWh Audi A3 e-Tron?

De actieradius van een Audi A3 e-Tron is 35 km. Daarnaast heeft de accu een capaciteit van 8.8 kWh

Hoe werkt Audi A3 e-Tron?

De Audi A3 e-Tron is een plug-in hybride wat inhoudt dat de Audi A3 zowel een benzinemotor en een elektromotor heeft. Met het batterijenpakket kan er rond de 50 kilometer worden gereden

Wat kost een Audi A3 e-Tron?

De laatste nieuwprijs van de Audi A3 e-Tron lag rond de 39.000 euro. De prijs voor een occasion met minder dan 100.000 gereden kilometer is ongeveer 25.000 euro.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl