Vaartland.nl Den Haag

Ontdek de beste occasions van Den Haag

Vaartland.nl Den Haag is de zesde vestiging van Vaartland.nl en opende haar deuren in 2008. De vestiging in Den Haag bevindt zich aan de rand van de nieuwe wijk Ypenburg en dichtbij een knooppunt van snelwegen. Zo is Vaartland.nl vanaf zowel de A13, de A4 en de A12 binnen 5 minuten bereikbaar. De vestiging in Den Haag telt 3 verdiepingen waarvan de bovenste 2 onze mooie showroom vormen en de onderste verdieping herbergt onder andere de receptie en werkplaats. De vestiging in Den Haag biedt binnen plaats aan ruim 150 occasions en beschikt zoals je inmiddels van ons mag verwachten over een zeer gezellige en sfeervolle ontvangstruimte zodat je ook hier rustig kan nadenken over jouw eventuele aankoop. Ook voor Den Haag telt natuurlijk weer dat je hier terecht kan voor de complete voorraad van Vaartland.nl, ook al staat de auto van je keuze in Heerenveen, Zwolle of een andere vestiging.

Largest-dealer

70 Auto's

Altijd een ruime keuze

227 Afspraken

Afgelopen 4 weken

12 Jaar

Een begrip in Den Haag

Profile

17335 Klanten

Gingen je hier al voor

Den Haag

Laan van Waalhaven 231

2497 GL Den Haag

T: 0182-343731

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag koopavond 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

 

Bekijk onze voorzorgsmaatregelen:

Corona maatregelen

Autobedrijf Den Haag, bekijk hier Occasions Den Haag.

Vaartland.nl Den Haag is gelegen aan de rand van de wijk Ypenburg. Vaartland.nl Den Haag is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12 en de A13. Vanaf de A12 neem je afslag Nootdorp en volg je vervolgens de ring rond Ypenburg tot je ons pand vanzelf tegenkomt. Hetzelfde geldt wanneer je op de A13 afslag Delft Noord neemt. Vaartland.nl heeft een ruime voorraad van kwalitatieve occasions Den Haag.

Occasion Den Haag, ook voor onderhoud en service ben je welkom bij ons autobedrijf Den Haag.

Naast onze vestiging Vaartland.nl Den Haag is onze servicepartner gelegen. Ze verzorgen voor Vaartland.nl Den Haag de garantie- en servicepakketten. Hierdoor levert Vaartland.nl Den Haag een snelle service tegen een scherpe prijs. 


Keuze uit veel occasions in Den Haag

Wie de spits in Den Haag wel eens heeft meegemaakt, weet dat dat geen pretje is. Niet alleen mensen uit Den Haag, maar ook ver daar buiten komen  graag naar Den Haag. Dat zie je ook aan het aantal auto's die in Den Haag staan. Er is niet echt één populair automerk. Er zijn zoveel merken die het goed doen in Den Haag, denk aan BMW Den Haag, Mercedes Den Haag, Tesla Den Haag en natuurlijk Mini Den Haag. Voor zowel de zakelijk rijder als de particulier zijn dit uitstekende auto's waar veel vraag naar is. Maar als we kijken naar een segment lager, dan komen we al snel uit bij de Toyota Den Haag, Renault Den Haag, Mazda Den Haag, Lexus Den Haag. Er zijn zoveel merken en modellen dat sommige mensen het even niet weten. Kom dan eens langs bij onze Vaartland.nl vestiging in Den Haag. Je kunt natuurlijk ook online of telefonisch contact opnemen en wij helpen je graag verder, met bijvoorbeeld een Ford Den Haag of Volvo Den Haag occasion.

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

Occasions Den Haag en meer.

Net als in alle Vaartland.nl vestigingen staan onze occasions centraal. Vaartland.nl Den Haag heet jou van harte welkom in haar gezellig ingerichte ontvangstruimte. Geen felle TL balken of hoogglans gelakte tafels, maar lounge fauteuils en tafels van steigerhout. Misschien niet direct wat je bij een autobedrijf Den Haag verwacht maar daarom niet minder professioneel en een stuk gezelliger!

Op de begane grond vindt je Autovoordeelshop.nl. Deze online auto accessoire winkel heeft haar fysieke winkel bij ons in Den Haag gevestigd. Ze bieden je alles voor jouw auto. Van een dakkoffer tot een car-kit en van een Tom-Tom tot winterbanden. Al deze accessoires kun je direct bij onze service partner Vakgarage Den Haag laten inbouwen in jouw auto Den Haag.

Persoonlijk contact, wel zo fijn! Kom naar ons autobedrijf Den Haag.

Wanneer je ons autobedrijf Den Haag bezoekt, wordt je ontvangen door één van onze deskundige verkopers. Onder het genot van koffie of cappuccino wordt je geïnformeerd over de occasions waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt de klanttevredenheid van onze vestiging Den Haag bekijken op www.vaartland.tevreden.nl.

Auto Den Haag kopen? Jouw nieuwe auto bij jou in de buurt geleverd!

Staat de auto die je zoekt niet op de vestiging van ons autobedrijf Den Haag? Dat is uiteraard geen probleem! Dankzij ons uitgebreide informatie systeem kunnen wij je vanuit onze vestiging in Den Haag alles vertellen over het totale aanbod van occasions die Vaartland.nl aanbiedt. Wanneer je serieus geïnteresseerd bent in een occasion van een andere vestiging, zorgen we ervoor dat  deze wordt getransporteerd naar onze vestiging in Den Haag. Zo kun je bij ons autobedrijf Den Haag de occasion op locatie ervaren en eventueel een proefrit maken. Er zijn aantal regels die we hanteren voordat we een occasion transporteren. Onze verkoopadviseurs kunnen je daar meer over vertellen. Vaartland.nl Den Haag biedt jou op deze manier het complete assortiment van occasions van Vaartland.nl. Kom snel langs en maak kennis met onze top occasions Den Haag en de mogelijkheden van Vaartland.nl!

Graag tot snel bij Vaartland.nl Den Haag!

Even binnen kijken ?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl