Contact met Vaartland.nl

 

Koop auto Ypenburg bij Vaartland.nl Den Haag

Vaartland Den Haag is de zesde vestiging van Vaartland.nl en opende haar deuren in 2008. De vestiging in Den Haag bevindt zich aan de rand van de nieuwe wijk Ypenburg.

Deze ligt dus dichtbij een knooppunt van snelwegen. Zo is Vaartland.nl vanaf zowel de A13, de A4 en de A12 binnen 5 minuten bereikbaar.


Auto kopen Den Haag


De vestiging in Ypenburg telt 3 verdiepingen waarvan de bovenste 2 onze mooie showroom vormen en de onderste verdieping de receptie en werkplaats herbergt. De vestiging in Den Haag biedt binnen plaats aan ruim 150 occasions en beschikt zoals je inmiddels van ons mag verwachten over een zeer gezellige en sfeervolle ontvangstruimte zodat je ook hier rustig kan nadenken over jouw eventuele aankoop.

Ook voor Ypenburg telt natuurlijk weer dat je hier terecht kan voor de complete voorraad van Vaartland, ook al staat de auto van je keuze in Heerenveen, Zwolle of een andere vestiging.

 

Den Haag

Laan van Waalhaven 231

2497 GL Den Haag

T: 0182-716419

Contact

Bel ons: T: 0182-716419
App ons: T: 088-2272696

Openingstijden

Ma, Di, Woe, Vrij 09:00-18:00
Donderdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-17:00

Speciale openingstijden

Goede vrijdag - 09:00-18:00
1e paasdag - Gesloten
2e paasdag - 10:00-17:00
Koningsdag - Gesloten
Bevrijdingsdag - Gesloten
Hemelvaart - 10:00-17:00
1e pinksterdag - Gesloten
2e pinksterdag - 10:00-17:00

Onze Klantenservice is elke dag bereikbaar!

Stel een vraag

 

Autobedrijf Den Haag, bekijk hier Occasions Den Haag.

Vaartland.nl Den Haag is gelegen aan de rand van de wijk Ypenburg. Vaartland.nl Ypenburg is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12 en de A13.

Vanaf de A12 neem je afslag Nootdorp en volg je vervolgens de ring rond Ypenburg tot je ons pand vanzelf tegenkomt.
Hetzelfde geldt wanneer je op de A13 afslag Delft Noord neemt. Vaartland.nl heeft een ruime voorraad van kwalitatieve occasions Den Haag.

Keuze uit veel occasions in Den Haag

Wie de spits in Den Haag wel eens heeft meegemaakt, weet dat dat geen pretje is. Niet alleen mensen uit Den Haag, maar ook ver daarbuiten komen graag naar de regio. Dat zie je ook aan het aantal auto's dat in de regio staat.

Er is niet echt één populair merk tweedehands auto den haag. Er zijn zoveel merken die het goed doen in de regio, denk aan BMW occasions Den Haag, Mercedes Den Haag, Tesla Den Haag en natuurlijk Mini Den Haag.

Voor zowel de zakelijke rijder als de particulier zijn dit uitstekende auto's waar veel vraag naar is. Maar als we kijken naar een segment lager, dan komen we al snel uit bij de Toyota Den Haag, Renault Den Haag, Mazda Den Haag, Lexus Den Haag.
Er zijn zoveel merken en modellen dat sommige mensen het even niet weten. Kom dan eens langs bij onze Vaartland.nl vestiging in Ypenburg.

Je kunt natuurlijk ook online of telefonisch contact opnemen en wij helpen je graag verder. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een Ford Den Haag of Volvo Den Haag occasion.

 

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

 Occasions Den Haag en meer

Net als in alle Vaartland.nl vestigingen staan onze occasions centraal. Vaartland.nl auto dealer Den Haag heet jou van harte welkom in haar gezellig ingerichte ontvangstruimte.

Geen felle TL balken of hoogglans gelakte tafels, maar lounge fauteuils en tafels van steigerhout. Misschien niet direct wat je bij een autobedrijf Den Haag verwacht.

Maar hierdoor is het niet minder professioneel maar wel een stuk gezelliger! Er is bij Vaartland een groot aanbod. Zo is er keuze uit:
- Kia Den Haag
- Peugeot Den Haag
- Mercedes Benz Den Haag
- Audi Den Haag

Deze merken zijn pas het topje van de ijsberg. bekijk voor meer aanbod de occasions pagina.

Persoonlijk contact? Kom naar ons autobedrijf Den Haag


Wanneer je ons autobedrijf Den Haag bezoekt, wordt je ontvangen door één van onze deskundige verkoopadviseurs. Terwijl je van je koffie of cappuccino kan genieten informeren zij je. Zo kan je alles te weten komen waar je geïnteresseerd in bent. Je kan de klanttevredenheid van onze vestiging Den Haag bekijken op onze ervaringen pagina.


Auto Den Haag kopen? Jouw nieuwe auto bij jou in de buurt geleverd

Staat de auto die je zoekt niet op de vestiging van ons autobedrijf Den Haag? Dat is uiteraard geen probleem! Dankzij ons uitgebreide informatie systeem kunnen wij je vanuit onze vestiging in Ypenburg alles vertellen over het totale aanbod van occasions dat Vaartland.nl aanbiedt. De meeste van deze auto's zijn een Refurbished Car. 

Wanneer je serieus geïnteresseerd bent in een occasion van een andere vestiging, zorgen we ervoor dat deze wordt overgebracht naar onze vestiging in Ypenburg. Zo kun je bij ons autobedrijf Den Haag de occasion op locatie ervaren en eventueel een proefrit maken.

Op deze manier kom je er echt achter of de occasion iets voor je is. Er zijn een aantal regels die we hanteren voordat we een occasion transporteren. Zo kan je een passende proefrit maken met jouw auto naar keuze. Onze verkoopadviseurs kunnen je daar meer over vertellen.

Vaartland Den Haag biedt jou op deze manier het complete assortiment van occasions van Vaartland.nl. Kom dus langs en maak kennis met onze top occasions Den Haag en de mogelijkheden van Vaartland.nl!

Graag tot snel bij Vaartland auto occasion Den Haag!

Even binnen kijken ?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl