Contact met Vaartland.nl

 

Pech onderweg met een auto van Vaartland.nl

Wanneer je een auto rijdt kan het gebeuren dat je met pech langs de weg komt te staan. Op deze pagina lees je wat wij van Vaartland.nl voor je kunnen betekenen. Er zijn 3 opties.

Optie 1. Auto bij Vaartland.nl aangeschaft met Maxi, Maxi+ of Online pakket en wel lid van de ANWB of andere pechhulpservice

Wanneer je onderweg pech krijgt en je bent al lid van de ANWB of een andere pechhulpservice, dan kan je gewoon gebruik maken van deze pechhulpdienst. Zij zullen je vervolgens weer op weg helpen. Blijkt dat er wat mis is met de auto en val je nog binnen de garantie. Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum.

Optie 2. Auto bij Vaartland.nl aangeschaft met Maxi, Maxi+ of Online pakket en geen lid van de ANWB

Wanneer je bij de aanschaf van een occasion bij Vaartland.nl hebt gekozen voor een Maxi, Maxi + of Online garantiepakket, dan heb je recht op pechhulp door heel Nederland en ook in het buitenland (Europese Unie). Deze pechhulp wordt vergoed als het mankement binnen de garantievoorwaarden van het door jou gekozen pakket valt.

Ben je geen lid van de ANWB? Dan kan je binnen kantooruren contact opnemen met Autotrust. Zij gaan vervolgens op zoek naar de dichtstbijzijnde garage waar je auto naartoe gesleept kan worden om het probleem te verhelpen. Autotrust vergoedt de wegsleepkosten tot een maximum van 150 euro wanneer je een Maxi, Maxi + of Online pakket hebt afgenomen én het mankement binnen de garantievoorwaarden valt. Kijk naar de garantievoorwaarden van het door jou gekozen pakket om te zien welke mankementen er vergoed worden.

Krijg je buiten kantooruren of in het weekend pech, dan kan je contact opnemen met RoadGuard, via de RoadGuard App. Heb je het Maxi of Online pakket afgenomen dan wordt dit vergoed, mits het mankement binnen de garantievoorwaarden van het door jou gekozen pakket valt. RoadGuard is een App van Centraal beheer. Wanneer je onderweg pech krijgt kan je dit via de RoadGuard App melden. Nadat je het probleem hebt omschreven is er een monteur binnen 30 minuten bij je. Hij of zij helpt je vervolgens verder op weg. De kosten voor het wegslepen moet je zelf voorschieten. Je mag de auto naar de dichtstbijzijnde garage laten slepen. Extra kosten zijn voor eigen rekening. Kijk naar de garantievoorwaarden van jouw garantiepakket om te zien welke mankementen er vergoed worden.

 

RoadGuard kan je met alle soorten pech helpen en bovendien kun je ook gebruik maken van deze pechhulp wanneer je pech krijgt buiten Nederland. De pechhulp van RoadGuard is beschikbaar in de hele Europese Unie.

Optie 3. Auto bij Vaartland.nl aangeschaft zonder Maxi, Maxi+ of Online pakket

Heb je bij de aanschaf van je occasion bij Vaartland.nl niet gekozen voor een Maxi, Maxi + of online pakket? Dan zijn de kosten voor de pechhulp voor je eigen rekening. Je kan dus zelf bepalen welke dienst je hiervoor gebruikt. RoadGuard rekent de volgende kosten:

- Lege accu: €95,-

- Lekke band: €125,-

- Autotransport: vanaf €150,-

- Verkeerd getankt: vanaf €150,-

- Buitengesloten: €125,-

- Overige pech: €125,-

Heb je nog vragen over RoadGuard, onze garantiepakketten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl