Ontdek de beste occasions van Stolwijk en bespaar direct!

Dé bakermat van Vaartland.nl. In 1986 is het hier allemaal begonnen als Vakgarage Vaartland. Nog steeds mag onze showroom in Stolwijk een beetje gezien worden als het kloppend hart van Vaartland.nl. Onze sfeervolle showroom beschikt over een Engelse Pub waar we je graag ontvangen. Een heerlijke cappuccino, warme chocolademelk of gewoon iets fris serveren. Op de eerste verdieping zijn we bijzonder trots. Ook hier geen felle sfeerloze TL-balken maar een verdieping die helemaal ingericht is in de Cubaanse stijl, compleet met wandschilderingen. De drie verdiepingen tellende showroom herbergt een kleine 100 occasions.

Largest-dealer

48 Auto's

Altijd een ruime keuze

463 Afspraken

Afgelopen 4 weken

35 Jaar

Een begrip in Stolwijk

Profile

44810 Klanten

Gingen je hier al voor

Stolwijk

't Vaartland 7

2821 LH Stolwijk

T: 0182-343731

Openingstijden

Heb je interesse in een auto? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum om een afspraak of proefrit in te plannen. 

Maandag t/m Vrijdag   09:00 - 18:00
Donderdag   09:00 - 21:00
Zaterdag   09:00 - 17:00
Bevrijdingsdag: 10:00 - 17:00

Corona maatregelen

Autobedrijf Stolwijk, bekijk hier Occasions Stolwijk.

Vaartland.nl Stolwijk is in 1986 gestart met de verkoop van gebruikte auto's. Vanuit haar locatie in Stolwijk is Vaartland.nl doorgegroeid naar een landelijk opererende occasion dealer met 8 vestigingen verspreid over Nederland. Vaartland.nl Stolwijk is gelegen aan de N207 tussen Bergambacht en Gouda. Veel van onze tweedehands auto's worden verkocht aan consumenten uit de regio Gouda, Rotterdam en zelfs dieper in Zuid Holland. Ons autobedrijf Stolwijk ligt pal langs de N207 en vanaf de provinciale weg kijkt u direct op de oude graanmaalderij waarin wij gevestigd zijn. Na diverse verbouwingen biedt Vaartland Stolwijk plaats aan een groot aanbod occasions, waardoor je een ruime keuze heeft uit gangbare automerken en modellen.

Occasion Stolwijk, ook voor onderhoud en service ben je welkom bij ons autobedrijf Stolwijk.

Naast onze vestiging Vaartland.nl Stolwijk is onze servicepartner gelegen. AutoCrew Krimpenerwaard zorgt voor garantie & service na aflevering. Tevens verzorgen AutoCrew Vaartland voor Vaartland.nl Stolwijk de garantie- en servicepakketten. Hierdoor levert Vaartland.nl Stolwijk een snelle service tegen een scherpe prijs.

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

Occasions Stolwijk en meer.

We zijn er trots op dat ondanks de diverse verbouwingen de nostalgische sfeer is behouden van de vroegere graanmaalderij. Wanneer je onze occasions Stolwijk komt bekijken, ga je ongetwijfeld deze sfeer herkennen. Onze occasions Stolwijk zijn over het algemeen slechts een paar weken te bewonderen waarna ze reeds zijn verkocht. Dat komt mede door de scherpe prijsstelling en gunstige voorwaarden van ons ruime aanbod van occasions Stolwijk.

Persoonlijk contact, wel zo fijn! Kom naar ons autobedrijf Stolwijk.

Wanneer je onze vestiging Stolwijk bezoekt, wordt je ontvangen door een van onze enthousiaste verkoopadviseurs die jou graag te woord staan. Onder het genot van koffie, informeren zei, je graag over de occasions waarin jij geïnteresseerd bent. Je kunt de klanttevredenheid van autobedrijf Stolwijk bekijken op vaartland.tevreden.nl.

Auto Stolwijk kopen? Jouw nieuwe auto bij jou in de buurt geleverd!

Staat de auto die je zoekt niet bij ons autobedrijf Stolwijk? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreide informatie systeem kunnen wij u vanuit onze vestiging Stolwijk alles vertellen over het complete aanbod van occasions die Vaartland.nl aanbiedt. Wanneer je geïnteresseerd bent in een occasion van een andere vestiging, zorgen wij ervoor dat deze naar onze vestiging in Stolwijk wordt getransporteerd. Zo kun je vanuit Stolwijk jouw occasion ervaren en eventueel een proefrit maken. Er zijn een aantal regels die gehanteerd worden voordat een occasion wordt getransporteerd. Onze verkoopadviseurs kunnen je daar meer over vertellen. Kom snel langs en maak kennis met onze top occasions Stolwijk en de mogelijkheden van Vaartland.nl!

 

Graag tot snel bij Vaartland.nl Stolwijk!

Even binnen kijken ?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl