Contact met Vaartland.nl

 

Het verplaatsen van auto's naar een andere vestiging

Wil je een proefrit maken maar bevindt de auto zich niet in een vestiging bij jou in de buurt? Dan is dat is bij Vaartland geen probleem. Je kan een auto namelijk gewoon vanuit een andere vestiging laten transporteren. Op deze manier is het mogelijk een proefrit te maken op een andere vestiging dan vermeld staat bij de auto op onze website.

Hoe gaat dit te werk?

Eerst dien je een afspraak te maken bij een vestiging naar voorkeur. Tijdens deze afspraak zal je samen met de verkoopadviseur alle details van de auto doornemen. Vaartland.nl heeft een uitgebreid systeem, waarbij alle details van de auto’s ingezien kunnen worden. Denk hierbij aan o.a. de huidige optische en technische staat van de auto. Hierin staat alles beschreven zoals eventueel onderbouwd met extra foto’s en/of rapporten. Middels dit systeem kunnen wij je een goede indruk geven van wat je kan verwachten, mochten we overgaan tot transporteren.

 

 

Daarnaast zal de verkoopadviseur de eventuele inruilauto taxeren en de mogelijkheden tot levering met je bespreken. Vaartland.nl biedt namelijk diverse garantie en service pakketten aan.

Op basis hiervan zal er gekeken worden of het totale financiële prijsplaatje voor beide partijen interessant is. Indien het geval zal er een overeenstemming komen onder voorbehoud van proefrit en bezichtiging en zal de ingepland worden voor transport.

Tijdens de vervolgafspraak, kun je de auto in het echt bekijken en uiteraard een proefrit worden gemaakt. Bevalt de auto, dan kun je het definitief maken. Mocht de auto onverhoopt toch tegenvallen, is dat geen probleem. Er zullen dan geen kosten hieraan verbonden zijn.

 

auto transporteren blog vaartland

Voorwaarden auto verplaatsen

-> De verkoopprijs bedraagt minimaal € 5000,-

-> De tellerstand is niet hoger dan 200.000km

-> De auto mag niet in de jackpotaanbieding staan.

-> Eventuele acties die er lopen, waarbij verplaatsen uitgesloten is van de actie

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl