Contact met Vaartland.nl

BMW Occasions

Ben je opzoek naar een gebruikte auto met goede rijeigenschappen en een luxe uitstraling? Dan staat een BMW occasion bij veel mensen hoog op hun lijstje. BMW occasions worden bij Vaartland ruim aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een BMW X1 occasion, BMW X3 occasion, BMW 3 serie occasion of BMW 5 serie occasion. Daarbij zijn de BMW modellen beschikbaar in verschillende aandrijvingen, waaronder de nieuwe hybride modellen. Maar waar moet je op letten als je denk aan een BMW kopen?

Aankoopadvies BMW Occasion en tweedehands BMW

Met een occasion BMW koop je een luxeproduct. Dit betekent dat je een ruime keuze aan opties en motoren hebt. Denk bijvoorbeeld aan de karakteristieke zes-in-lijn motoren van de 330i, 540i of 135i. Of denk aan de nieuwe elektrische modellen van BMW, zoals de BMW I3. Of wat dacht je van een Head-up display, Lane-Assist en dode hoek assistentie. Met deze populaire opties hoef je niet meer je ogen van de weg te halen om bijvoorbeeld je snelheid te kunnen zien. Hierdoor ga je met zowel een veilig, als comfortabel gevoel de weg op.

Waar op letten bij het kopen van een gebruikte BMW?

Omdat een BMW hoogwaardige onderdelen gebruikt komen deze bij een defect of reparatie ook met een BMW prijs. De meeste BMW modellen zijn relatief betrouwbaar en degelijk gebouwd maar hou voor de zekerheid altijd een beetje geld achter de hand voor eventuele reparaties. Of overweeg een garantie pakket zoals beschikbaar is bij veel BMW occasion dealer’s. Zo ook bij Vaartland.nl in de vorm van ons Basis en Maxi pakket. Hierbij ben je beschermd tegen een aantal onvoorziene gebreken. 

Een BMW occasion die voldoet aan jouw eisen

Een BMW is een nette en betrouwbare auto die al jarenlang de markt van personenauto's domineert. Door het tijdloze uiterlijk en de bijzondere technologische functionaliteiten kun je een tweedehands BMW voor zeer lange tijd blijven rijden. Wellicht wil je graag een BMW met vijf deuren, een diesel uitvoering, heb je een voorkeur voor het bouwjaar en/of moet hij geschikt zijn om met een caravan te rijden. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook een budget in gedachten. Via de handige zoekfunctie kun je al je wensen aangeven. Op basis daarvan toont Vaartland.nl je alle BMW occasions die bij je wensen passen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl