Contact met Vaartland.nl

BMW X2 occasions kopen

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De BMW X2 is een compacte vijfdeurs sport utility vehicle met een aflopende daklijn. Door deze coupé vormgeving behoudt de SUV een sportieve uitstraling. De BMW X2 is een zeer populair model, net als de andere X modellen van BMW (de X3 en X6). Dit is ook duidelijk terug te zien in de vraag en het aanbod van BMW X2 occasions. De interesse in een BMW X2 occasion is zeer groot. Als jij ook van plan bent om een gebruikte BMW X2 te kopen, moet je zeker naar het ruime aanbod van Vaartland kijken. De kans is groot dat je hier de SUV vindt waar jij op zoek naar bent.

Gebruikte BMW X2 kopen? Vaartland brengt je verder.

Vaartland is een van de grootste occasion BMW X2 aanbieders van ons land. We onderscheiden ons door onze zeer ruime keuzemogelijkheden en onze prima service. Tweedehands BMW X2 kopen begint op onze website waar je veel informatie over deze auto vindt en waar je met behulp van de zoekfilters eenvoudig de voor jou in aanmerking komende gebruikte BMW X2 modellen kunt selecteren. Daarna ben je uiteraard van harte welkom bij een van onze vestigingen om een tweedehands BMW X2 te bekijken of voor persoonlijk advies.

Prijs occasions BMW X2

De prijs voor BMW X2 occasions is afhankelijk van het model waarvoor je kiest. De sportieve hatchback is verkrijgbaar met een all-wheel of voorwielaandrijving. Daarnaast is de gebruikte BMW X2 prijs afhankelijk van je keuze voor een benzine, diesel of hybride motor en of je voorkeur uitgaat naar een auto met een manuele versnellingsbak of een automaat. Tot slot kun je kiezen voor een sportieve 2e hands BMW X2, de bekende M modellen. 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl