Contact met Vaartland.nl

BMW 7-serie Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Waar let je op bij een BMW 7-serie occasion kopen?

 

Net als zijn familieleden, de i3, X5 en i8 is de BMW 7-serie goed bekend in Nederland. Je kunt kiezen uit meerdere type brandstof zoals Benzine of Diesel, maar ook uit verschillende bodystijlen zoals een Sedan. De 7-serie is de grote broer van de BMW 5-serie occasion. De BMW 7 serie kenmerkt zich daardoor als een "luxe" sedan. Maar het voordeel van de 7 serie is dat je geen keuze hoeft te maken tussen sportiviteit, rijcomfort en luxe. De BMW 7 serie beschikt over al deze eigenschappen. De zevende generatie van de BMW 7 serie (G70) doet hier nog een schep bovenop. Sinds 2022 is dit model op de markt, biedt deze occasion 544 pk en is vanaf nu ook leverbaar in een volledig elektrische variant. 

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare BMW 7-serie kun je bij ons terecht. Wij hebben vaak meerdere BMW 7-serie occasions op voorraad en het kan dus goed zijn dat jij jouw 7-serie occasion bij ons vindt.

Op zoek naar een BMW 7-serie occasion? De BMW 7-serie prijs is lager wanneer je een occasion aanschaft. De 7-serie is één van de goed verkopende auto’s van BMW en dat is niet zonder reden. Kwaliteit staat centraal bij een BMW 7-serie kopen. Maar waar let je nog meer op bij een BMW 7-serie kopen?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl