Contact met Vaartland.nl

 

Garantie op maat met onze auto Servicepakketten!

maxi-pakket

Hoeveel garantie wil je?

Bij Vaartland.nl bepaal je zelf je garantie. Naast de wettelijke garantie kan je bij Vaartland.nl kiezen voor extra veiligheid door de aanschaf van een Basis of Maxi pakket. Met ons Maxi pakket ben je minimaal de eerste zes maanden prima gedekt, kan je 15.000 kilometer zorgeloos rijden en heb je géén eigen risico. Hieronder hebben we de verschillende pakketten voor je op een rijtje gezet. Zo kan je bepalen welk pakket het beste bij jou past. Wil je meer weten, stel dan je vraag via de chat. Bezoek je binnenkort een van onze vestigingen, dan kunnen we je ter plaatse adviseren.

Lees verder

 
 
 
 
 

Basis pakket

Al onze auto’s worden vooraf gecheckt op 40 punten, zodat we zeker weten dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. We streven ernaar om alle auto’s te verkopen in combinatie met een Maxi Garantie Pakket zodat je optimaal kan genieten van je nieuwe auto. Indien de premie niet past binnen je budget bieden we je het Basis Garantie Pakket. Het Basis Garantie Pakket is bedoeld voor occasions tot 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000 km.

Het Basis Garantie Pakket dekt vrijwel alle gebreken voor een periode van 3 maanden of 7.500 km. Hierbij worden de arbeidskosten 100% vergoed. Onderhoud zit hier niet bij inbegrepen. Reparaties kan je laten uitvoeren bij een garage om de hoek. Mocht je auto een defect krijgen buiten Nederland maar binnen Europa, dan heb je in de meeste gevallen recht op vergoeding van de reparatiekosten.

Het Basis pakket kost €795,- euro.


Download voorwaarden van het Basis pakket

In het Basis pakket zitten de volgende services inbegrepen: 

- Een kwart tank brandstof
- RDW-tenaamstelling en vrijwaring van de inruilauto
- 3 maanden garantie op bijna alle technische componenten
- Minimaal 6 maanden APK
- Geen eigen risico
- Landelijke garantiedekking
- Pechhulp/Afsleepregeling
- Europese garantiedekking
- Afleverservicepakket ter waarde van €295,- euro

De nadelen aan het Basis pakket zijn 

- De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en/of 200.000 kilometer hebben gereden om in aanmerking te komen voor een Basis pakket. 

 

Maxi pakket 6, 12 of 24 maanden

Het Maxi pakket biedt onze meest uitgebreide garantie en is beschikbaar voor auto’s die jonger dan 10 jaar zijn en maximaal 200.000 kilometer op de teller hebben staan. Je kan daarbij zelf kiezen voor hoe lang je het Maxi pakket afneemt. Je hebt de keuze uit:

- Maxi 6 maanden
- Maxi 12 maanden
- Maxi 24 maanden

De looptijd van de garantie hangt dus af van het Maxi pakket dat je kiest of wanneer het maximaal aantal te rijden kilometers wordt bereikt. Per looptijd van 6 maanden geldt een kilometerbeperking van 15.000 kilometer. Kies je voor het Maxi 12 maanden pakket heb je dus 12 maanden of 30.000 kilometer recht op onze uitgebreide garantie.

Verder wordt de auto bij afname van een van onze Maxi pakketten nagekeken op 40 punten zodat we zeker weten dat de auto voldoet aan onze kwaliteitseisen. De auto wordt ook nagekeken op onderhoud gevoelige zaken die de komende 15.000 kilometer bij normaal gebruik vervangen dienen te worden. Indien dit het geval is worden deze vooraf vervangen, zodat je zorgeloos kunt rijden.

Het Maxi pakket 6 maanden kost €995,- euro.
Het Maxi pakket 12 maanden kost €1.295,- euro
Het Maxi pakket 24 maanden kost €1.895,- euro

Indien er tijdens de garantieperiode toch reparaties of onderhoud moet worden uitgevoerd, dan worden de arbeidskosten, onderdelen en eigen risico 100% vergoed. Reparaties kan je laten uitvoeren bij een garage om de hoek. Mocht je auto een defect krijgen buiten Nederland maar binnen Europa, dan heb je in de meeste gevallen recht op vergoeding van de reparatiekosten. Tenslotte heb je ook recht op pechhulp wanneer je langs de weg stil komt te staan.

Download voorwaarden van het Maxi pakket voor 6 maanden

Download voorwaarden van het Maxi pakket voor 12 maanden

Download voorwaarden van het Maxi pakket voor 24 maanden

 In het Maxi pakket zitten de volgende services inbegrepen: 

- Volledig poetsen van de auto
- Een kwart tank brandstof
- RDW tenaamstelling en vrijwaring van de inruilauto
- Preventief onderhoud
- Tweede sleutel
- Geen eigen risico
- Landelijke garantiedekking
- Pechhulp/Afsleepregeling  
- Europese garantiedekking
- Aircocheck
- Afleverservicepakket ter waarde van €295,- euro 

 

 

Let op: Schaf je een servicepakket aan op een auto met meer dan 160.000 kilometer op de teller? Dan rekenen we 200 euro bovenop de pakketprijs.

Wij hebben de inhoud van de pakketten gewijzigd op 1 april 2023, heb je de auto voor die tijd aangeschaft kijk dan naar de garantie voorwaarden die je bij aankoop hebt meegekregen en/of naar je zijn gemaild. 

Bekijk ons aanbod

230.828 Tevreden klanten gingen je voor

Met 38 jaar ervaring en al 230.828 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 38 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl