Contact met Vaartland.nl

Volvo XC40 occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De Volvo XC40 voldoet aan ieders wensen

Ben je op zoek naar een compacte SUV met slimme technologie? Die ook nog eens ideaal is voor een stedelijke omgeving én daarbuiten? Dan staat de Volvo XC40 occasion bij veel mensen hoog op hun lijstje. Vaartland.nl heeft dit model geregeld op voorraad. Waar moet je op letten als je denkt aan een Volvo XC40 kopen?

Waarom een XC40 occasion

Volvo staat, naast zijn veiligheid en elegante Scandinavische design, bekend als luxeproduct. Dit betekent dat je een ruime keuze aan opties en motoren hebt. Behalve met een benzine- of dieselmotor levert Volvo de XC40 ook als plug-in hybride (Twin Engine) en volledig elektrisch, de Volvo XC40 Recharge.

Daarnaast is de Volvo XC40 het eerste Volvo model dat op het nieuwe Compact Modular Architecture (CMA) platform staat. Ondanks zijn compactheid beschikt de XC40 over slimme innovaties en veel opbergmogelijkheden en functionaliteit. Dit model is namelijk ontworpen aan de hand van klantervaringen waardoor er aan details als de juiste plaats van je telefoon, haakjes voor afhaalmaaltijden en andere slimme opbergmogelijkheden is gedacht.

Waar let je op bij een Volvo XC40 occasion

De Volvo XC40 is sinds 2018 op de markt, waardoor de beschikbare occasions een recent bouwjaar hebben. Een groot voordeel daarvan is dat tweedehands Volvo XC40 modellen vaak weinig kilometers hebben gereden. De Volvo XC40 prijs kan hierdoor echter wel hoog zijn. Maar de wellicht hogere aanschaf prijs Volvo XC40 blijft ook bij inruil zijn waarde houden.

Een Volvo XC40 die voldoet aan jouw wensen

Gaat jouw voorkeur uit naar een tweedehands auto uit een recent bouwjaar? Of een die nog weinig kilometers heeft gemaakt? Dan is de Volvo XC40 occasion perfect voor jou. Vul je wensen via de handige zoekfunctie in en Vaartland.nl toont alle Volvo XC40 occasions die bij jou passen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl