Contact met Vaartland.nl

Volvo XC60 occasions

Volvo XC60 tijdloos en innovatief

Ben je op zoek naar een familieauto waar veiligheid bovenaan staat? De Volvo XC60 is al jaren de beste verkochte Volvo ter wereld en staat bij veel mensen hoog op hun zoeklijst. Vaartland.nl heeft de Volvo XC60 occasions geregeld op voorraad. Waar moet je op letten als je denkt aan een Volvo XC60 kopen?

Waarom een occasion Volvo XC60

Volvo is synoniem voor veilig en betrouwbaar. Met een Volvo XC60 occasion koop je de veiligste Volvo auto uit de geschiedenis. Naast de traditionele Volvo-veiligheidsfuncties, zoals whiplash- en zijdelings beschermingssystemen, stabiliteits- en tractiecontrole of opblaasbare gordijnairbags, is de XC60 de eerste Volvo met het City Safety-systeem. Dit systeem bleek, uit gegevens van het Highway Loss Data Institute in 2011, enorm effectief: 27% minder aan claims wegens schade aan eigendommen, 51% minder vorderingen vanwege lichamelijk letsel en 22% minder claims wegens botsingen van de Volvo XC60 in vergelijking met andere luxe SUV’s. Daarbij had de XC60 ook minder schadeclaims in vergelijking met andere Volvo-modellen die niet over de City Safety-functie beschikken.

Een Volvo XC60 tijdloos en modern

Door het elegante en tijdloze uiterlijk en de innovatieve technologieën op het gebied van veiligheid, kun je een XC60 occasion voor een zeer lange tijd blijven rijden. Gaat jouw voorkeur uit naar een benzine of diesel uitvoering, of misschien wel een hybride, heb je een voorkeur voor het bouwjaar of het interieur? Voer jouw wensen in via de handige zoekfunctie en Vaartland.nl toont alle Volvo XC60 modellen die bij jouw wensen aansluiten. Als je wat kleiner wilt kan je kiezen voor een XC40. Wil je wat groters? Kijk dan eens naar een XC90! Wil je liever wat van een ander merk? Kijk dan eens naar een Q5.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl