Contact met Vaartland.nl

Volvo V40 occasions

Volvo V40 veilig en tijdloos

Ben je op zoek naar een veelzijdige en compacte gezinsauto? De Volvo V40 occasion is een populaire 5-zits hatchback, die naast zijn looks vooral bekend staat om zijn veiligheid, zowel voor de bestuurder als voor de passagiers. Een tweedehands auto Volvo V40 koop je al vanaf de luxe tweedehands Volvo V40 Inscription tot de Volvo V40 Cross Country occasion. Vaartland.nl heeft de Volvo V40 occasions geregeld op voorraad voor de beste Volvo V40 prijs.

Waarom een tweedehands auto Volvo V40

Bij een Volvo V40 kopen ga je vooral voor de ideale en super veilige familieauto. Niet alleen worden alle veiligheidsmaatregelen genomen om jou en de kinderen te beschermen, de Volvo V40 gaat hier veel verder in. Want ook aan andere weggebruikers wordt gedacht, zoals met de voetgangersairbag. Rijd je per ongeluk iemand aan, dan zal de airbag worden geactiveerd, deze bedekt de motorkap en voorste dakstijlen. Zo is iedereen optimaal beschermd bij een aanrijding. Dit zijn allemaal typische kenmerken die de auto's van Volvo zo uniek maken. 

Een occasion Volvo V40 rijd je voor een lange tijd, door de bijzondere technologische veiligheidsfuncties en het tijdloze uiterlijk, rijd je altijd in een auto van nu. Zit jij veel op de weg? Kies dan voor de Volvo V40 diesel occasion. Is minder uitstoot belangrijk voor je? Dan is de Volvo V40 hybride occasion een logische optie. Of hou je van een sportieve occasion? Bekijk dan de Volvo V40 R-design. Deze Volvo V40 variant is uitgerust met sportieve exterieur kenmerken, waaronder sportievere velgen en strakkere lijnen rondom de auto. Ga je voor een van de luxere en sportievere uitvoeringen met bijvoorbeeld lederen bekleding? Of houd jij misschien wel van de mogelijkheid om de voorstoelen te verwarmen? Vul jouw wensen en je budget in via de handige zoekfunctie van Vaartland.nl en de beschikbare Volvo V40 occasions worden getoond. 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl