Contact met Vaartland.nl

Volvo V70 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De Volvo V70 occasion is enorm populair en behoort tot de meest aangeboden Volvo-occasions in Nederland. Bij Vaartland.nl ben je op het juiste adres voor een ruime keuze in  comfortabele Volvo V70 occasions voor de beste Volvo V70 prijs. Bijvoorbeeld een Volvo V70 van na 2010.

Waar let je op bij een Volvo V70 kopen

Veel Volvo V70 auto’s zijn vooral zakelijk gereden en meer dan 100.000 km op de teller is geen uitzondering, voor een Volvo V70 geen probleem. Het merk staat bekend om zijn duurzaamheid en dat het een sterke auto is. Check wel of  de auto goed onderhouden is en de onderhoudshistorie compleet is. Ruim de helft van alle occasion Volvo V70 is uitgevoerd met een automatische transmissie en een dieselmotor. Dat laatste zorgt nog steeds voor zuiniger en goedkoper onderhoud én een langere levensduur van de Volvo V70 occasion.

Op zoek naar een aanbieding Volvo V70

De Volvo V70 bestaat al een geruime tijd en het occasionaanbod is groot. Hetzelfde geldt voor het aantal motor- en uitvoeringsvarianten, waardoor je jouw V70 occasion eenvoudig kunt vinden. Het is de perfecte auto’s waar je zakelijk goed mee voor de dag kunt komen, maar ook heerlijk met de familie mee op vakantie kan. Voer jouw wensen en de prijs Volvo V70 die je in gedachten hebt in en de handige zoekfunctie van Vaartland.nl toont je alle modellen die bij jouw wensen aansluiten. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een proefrit in je Volvo V70 inplannen. Of misschien ben je op zoek naar wat groters of een soortgelijke auto van een ander merk. Kijk dan eens naar een Volvo XC60 of BMW 5-serie.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl