Contact met Vaartland.nl

 

Wat is de goedkoopste auto om te rijden?

Wil je een goedkope occasion kopen? Dan kan dat meerdere dingen betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een lage aanschafprijs, lage onderhoudskosten, goede restwaarde, weinig wegenbelasting of weinig brandstof verbruik. Dat een voordelige auto een lage aanschafprijs heeft betekend echter niet altijd hetzelfde als dat hij goedkoop is. Zo koop je voor een paar duizend euro een luxe bolide van duitse afkomst waar aan relatief simpel defect al honderden of niet duizenden euro's kan kosten om op te lossen. Maar wat moet je dan wel kopen als je zo goedkoop mogelijk uit wil zijn? Wat is de goedkoopste auto per kilometer?

goedkope auto modellen vaartland

Bekijk welke goedkope auto bij jou past!

Huidige aanbod

Wat is de goedkoopste auto om te rijden?

Laten we beginnen met een aantal simpele tips om jouw zoektocht naar een leuke goedkope auto wat makkelijk te maken. Zoals de afkomst van de auto.

Het is misschien een stereotype maar veel Aziatische auto's behoeven minder onderhoud dan bijvoorbeeld het Franse of Duitse alternatief. Daarnaast geld voor dit soort modellen dat de nieuwprijs ook lager was en dus een leuke gebruikte occasion nog goedkoper. Gaat er dan toch iets kapot? Dan zijn de onderdelen minder duur. Denk bijvoorbeeld aan de Toyota Corolla, Toyota Aygo, Nissan Micra of Daihatsu Cuore. Met deze modellen koop je één van de goedkoopste autos.

Een anders kenmerk van een voordelige auto waar je op kan letten is een auto met hoge productie aantallen. Zijn er veel van gemaakt? Dan zijn er ook een hoop andere eigenaren die bekende defecte al eerder hebben gehad waardoor reparatie ook makkelijker en vaak goedkoper zijn. Elke auto kent wel wat kwaaltjes, maar deze zijn bij auto's met hoge productie aantallen allemaal bekend en redelijk eenvoudig en betaalbaar aan te pakken.

Een goedkope auto kopen bij Vaartland?

Als je een goedkope auto wil kopen dan ben je bij Vaartland.nl voordelig uit. Bij Vaartland.nl koop je een occasion tot wel 1500 euro goedkoper dan de ANWB koerslijst. Wil je nog goedkoper kopen? Maak dan gebruik van de Jackpot-aanbiedingen. Een Jackpotaanbieding is een tijdelijke aanbieding met een korte looptijd en een vaste einddatum. U ontvangt tijdelijk een extra hoge korting op een speciale selectie van onze auto’s.

Goedkoopste nieuwe auto's van Nederland

  1. Toyota Aygo (€ 12.835)
  2. Mitsubishi Space Star (€ 12.990)
  3. Peugeot 108 (€ 13.005)
  4. Hyundai i10 (€ 13.595)
  5. Citroen C1 (€ 13.740)
  6. Dacia Sandero (€ 13.790)
  7. Renault Twingo (€ 14.490)
  8. Fiat Panda (€ 14.850)
  9. Kia Picanto (€ 14.995)

Gemiddeld €1500,- goedkoper dan de concurrent

Bij Vaartland.nl proberen we alle tweedehands auto’s zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Wekelijks toetsen wij ons aanbod met onze concurrenten en de ANWB koerslijst. Op basis van de ANWB Koerslijst zijn de tweedehands auto’s van Vaartland.nl gemiddeld €1.500 goedkoper. Vaartland.nl kan de tweedehands auto’s zo goedkoop aanbieden door een team van ervaren inkopers die goede contacten hebben met leasemaatschappijen en handelaren. Vaartland.nl heeft gemiddeld genomen ook een hogere omloopsnelheid en kan daardoor de marges laag houden.

Spectaculaire Jackpot-aanbiedingen. Auto’s voor een scherpe prijs!

Wil je nog goedkoper kopen? Maak dan gebruik van de Jackpot-aanbiedingen. Een Jackpotaanbieding is een tijdelijke aanbieding met een korte looptijd en een vaste einddatum. Je ontvangt dan tijdelijk een extra hoge korting op een speciale selectie van onze auto’s.

Eenvoudig je auto financieren?

Wil je een auto kopen, maar je hebt onvoldoende spaargeld om een auto te financieren? Dat is geen probleem. Bij Vaartland.nl werken we met betrouwbare partners waarmee je snel en eenvoudig een autofinanciering kan regelen. U kunt kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Geef je de voorkeur aan een persoonlijk advies dan kies je voor De Autofinancier om bij je thuis of op kantoor de mogelijkheden te bespreken.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl