Contact met Vaartland.nl

 

Renault Espace 2015

Renault Espace is de perfecte gezinsauto en hij biedt voldoende ruimte aan grote en kleine familieleden ook als je wat verder uit elkaar wilt zitten. Voorzien van luxe, comfort en de nieuwste technologie wordt elk familie-uitstapje in deze MPV / SUV crossover een comfortabele rit. De auto leent zich ook perfect als transportmiddel voor het lokale voetbalteam of die avontuurlijke zomervakantie met het hele gezin.

 

 
 
 
 
 

De verandering van het Renault Espace model

De Europese markleider van compacte auto’s staat bekend om de binnenruimte van de kleinere stadsauto’s. Met de Renault Espace, de MPV met 7 zitplaatsen, verlegde Renault zijn grenzen. Bijna 40 jaar geleden, in 1984, introduceerde de Franse autofabrikant als eerste in Europa een MPV. Voor die tijd een ongekend ruime auto en dat is hij eigenlijk nog steeds. Ondanks dat de vraag naar grote MPV’s kleiner is geworden heeft Renault de Espace gelukkig in zijn assortiment gehouden. En zelfs, voor de nieuwe vijfde generatie, de Renault Espace 2015 opnieuw op de tekentafel gelegd. Het resultaat is een mooi, nieuw en modern model Renault Espace auto, een sportieve cross-over, maar nog steeds robuust en functioneel zoals we die kennen van de Renault Espace 2004. Maakt ruimte uit maar is de 3e zitrij geen must? Kijk dan ook eens naar de Renault Kadjar.

Renault Espace 2018 een stoere occasion

Een gebruikte Renault Espace 2015 of Renault Espace 2018 model heeft een mooi stoer design en ook geheel in lijn zijn deze Renault Espace modellen voorzien van een strakke inrichting met mooi dasboardpaneel. Als bestuurder ervaar je een fijn, ruimtelijk gevoel dankzij de voorruit die ver van je af is geplaatst.

Je kiest voor ruimte, je kiest Renault Espace model

De nieuwste Renault Espace 2019 heeft in zijn duurste versie een mooie voorbumper met grille en LED Matrix Vision-koplampen gekregen, de koplampen kunnen, heel luxe, onafhankelijk in- of uitgeschakeld worden. Dat scheelt weer tegenliggers die verblind worden. Ook aan de achterkant is gedacht en dit model heeft een nieuwe bumper met bumperbescherming die voorzien is van speciale ruimte voor de uitlaateindestukken. Net als aan de voorkant zijn hier ook de LED-achterlichten nieuw. Met de nieuwe middenconsole heb je als bestuurder van deze Renault Espace ruimte voor je koffie to-go terwijl de smartphone aangesloten wordt op een van de twee usb-poorten of op de speciale inductielader.

Renault Espace is de ideale gezinsauto die ruimte biedt aan 5 tot 7 zitplaatsen, genoeg voor het hele gezin. Heb je meer ruimte nodig? Dan kan de Renault Grand Espace uitkomst bieden dit model heeft naast de ruime binnenruimte een grotere kofferruimte dan de Espace.

Verschillende Renault Espace modellen

De Renault Espace 2020 wordt geleverd met benzine- of dieselmotor. Ga je voor de benzinemotor? Dan is daar de 1.8-liter TCe-benzinemotor met een vermogen van 225 pk welke samen met Renault Sport ontwikkeld is. Voor de asfaltliefhebbers is er een 2.0-liter Blue dCI-dieselmotor met een vermogen van 160 of 200 pk.

Ga je liever voor een iets oudere auto, dan is de Renault Espace 2017 een optie. Dit model is uitgevoerd met een 225 pk benzinemotor, comfortfeatures als geventileerde voorstoelen, mooi leer, en led-lampjes in bijvoorbeeld het opbergvakje van de middenarmsteun. De Renault Espace 2017 is er in verschillende varianten zoals de Zen en Intens Plus en met extra luxe is er de Initiale Paris variant

 


Bekijk huidige aanbod Renault Espace

Plus en minpunten van de Renault Espace

+ Ruim
+ Comfortabel
+ Flexibele stoelindeling
+ Optimale rijbeleving

- Derde zitrij geschikt voor kinderen
- Cross-over model is minder ruim dan de MPV 

Het wachten is op een plug-in hybride Renault Espace

Geen auto ontkomt aan het geruchtencircuit, zo ook de Renault Espace niet. Komt er nu wel of geen plug-in hybride? In juni 2019 is er tijdens een testrit een gecamoufleerde Espace gespot, reden voor beroering onder de liefhebbers. Het vermoeden bestaat dat naast een facelift, deze auto ook een elektromotor krijgt, 100% of een plug-in hybride dat is nog de vraag die Renault moeten beantwoorden. Vooralsnog heeft de Franse fabrikant nog niets van zich laten horen. We wachten af.

Tot die tijd moeten we het doen met de informatie die wel al bekend is.

De Fransen hebben ervoor gekozen om als eerste in het SUV-segment de Renault Captur te voorzien van een plug-in hybride aandrijving, de E-Tech Plug in. Naast de Renault Capture is ook de Renault Clio E-Tech in 2020 tijdens de Autosalon van Brussel geïntroduceerd. Het wachten nu is op het grote nieuws van de Renault Espace.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl