Vaartland.nl klanten landkaart

Meer dan 200.000 klanten 

In 2018 hebben we een belangrijke mijlpaal behaald met de verkoop van onze 200.000e auto! Daar zijn we enorm trots op. Dit hebben we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dit hebben we gevierd met onze klanten door extra voordeel te bieden op een groot deel van ons aanbod. De gelukkige koper van de 200.000e auto hebben we een gift gedaan van €2000,- die hij aan een goed doel heeft gedoneerd. Ook voor de komende jaren zal Vaartland.nl campagnes ontwikkelen om jou te helpen in je zoektocht naar een geschikte occasion.

 

 

“BOVAG feliciteert Vaartland met de indrukwekkende mijlpaal van 200.000 occasions!”

 

“Gefeliciteerd met de verkoop van jullie 200.000e auto! We zijn trots dat we al ruim 14 jaar mogen bijdragen aan deze geweldige prestatie.”

 

“200.000 klanten is een enorme prestatie. Laten we samen blijven innoveren om de voordelen van Vaartland.nl te promoten.” 

 

“Marktplaats feliciteert Vaartland met het verkopen van haar 200.000ste auto”

 

Waarom bij Vaartland.nl kopen?

Een nieuwe auto kopen is voor de meeste mensen een spannende ervaring zijn. Koop je wel de auto die bij mij past? Koop je de auto bij de juiste occasion dealer? Wat gebeurd er als er toch iets kapot gaat aan je nieuwe auto en hoe kan je dat vooraf regelen?

Vaartland.nl werkt graag transparant en is duidelijk over de mogelijkheden die je hebt. We streven ernaar om zo helder mogelijk te zijn over onze diensten. Zodat je vooraf exact weet wat je van ons mag verwachten en welke opties Vaartland.nl biedt om zorgeloos te genieten van je nieuwe auto.

 

205.968 Tevreden klanten gingen je voor

Met 33 jaar ervaring en al 205.968 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 33 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Online kopen in heel Nederland

Zij gingen je voor

Very good experience, especially with Allan who helped me at Breda Vertlaand. All the details and questions were answered very well. Communication was also perfect. I got a car in very good condition. Highly recommend them

ashish mishra

Heb hier mijn Volvo V40 gekocht. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Echter, gaf na een week de EGR klep storing (veel voorkomend probleem met deze auto). Deze is onder garantie vervangen (zoals het hoort). Kortom, Top service.

Wesley

Mr. Alan is the best! He explained all the details and was very interested in us. Now we have one great car and no problems. Thanks Vaartland Breda and Mr. Alan.

Oumrie Soukla

Naar mijn BMW gekocht te hebben bij Vaartland waren er wat kleine problemen met de automaat. Stefan heeft me super geholpen en alles is nu weer opgelost. Goede service

Create 44

Onlangs een auto gekocht bij Vaartland.nl?

We stellen het zeer op prijs om te horen van onze klanten. Hoe heb je onze dienstverlening ervaren en ben je tevreden over de auto? We werken hard aan het verder verbeteren van onze diensten. Klantervaringen zijn daarin onmisbaar. Stuur je feedback naar klantenservice@vaartland.nl of laat hier je  review achter:

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen