Vaartland.nl klanten landkaart

Meer dan 200.000 klanten 

In 2018 hebben we een belangrijke mijlpaal behaald met de verkoop van onze 200.000e auto! Daar zijn we enorm trots op. Dit hebben we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dit hebben we gevierd met onze klanten door extra voordeel te bieden op een groot deel van ons aanbod. De gelukkige koper van de 200.000e auto hebben we een gift gedaan van €2000,- die hij aan een goed doel heeft gedoneerd. Ook voor de komende jaren zal Vaartland.nl campagnes ontwikkelen om jou te helpen in je zoektocht naar een geschikte occasion.

 

 

“BOVAG feliciteert Vaartland met de indrukwekkende mijlpaal van 200.000 occasions!”

 

“Gefeliciteerd met de verkoop van jullie 200.000e auto! We zijn trots dat we al ruim 14 jaar mogen bijdragen aan deze geweldige prestatie.”

 

“200.000 klanten is een enorme prestatie. Laten we samen blijven innoveren om de voordelen van Vaartland.nl te promoten.” 

 

“Marktplaats feliciteert Vaartland met het verkopen van haar 200.000ste auto”

 

Waarom bij Vaartland.nl kopen?

Een nieuwe auto kopen is voor de meeste mensen een spannende ervaring zijn. Koop je wel de auto die bij mij past? Koop je de auto bij de juiste occasion dealer? Wat gebeurd er als er toch iets kapot gaat aan je nieuwe auto en hoe kan je dat vooraf regelen?

Vaartland.nl werkt graag transparant en is duidelijk over de mogelijkheden die je hebt. We streven ernaar om zo helder mogelijk te zijn over onze diensten. Zodat je vooraf exact weet wat je van ons mag verwachten en welke opties Vaartland.nl biedt om zorgeloos te genieten van je nieuwe auto.

 

204.081 Tevreden klanten gingen je voor

Met 33 jaar ervaring en al 204.081 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 33 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Online kopen in heel Nederland

Zij gingen je voor

Mijn ervaring met Vaartland is zeker positief te noemen. Korte en directe lijntjes, er werd meegedacht en ik ben aardig te woord gestaan. Daarbij bevalt de auto ook nog steeds.

Tamara uit Zwijndrecht

Top service prima mensen ook in het natraject na de verkoop zelf ben ik meer dan tevreden prima service gewoon weg super een dikke duim!

Berend uit Sneek

Dit bedrijf komt na wat ze zeggen en wordt verkocht of het in eigenbelang is om een zeer tevrede klant met in hun ogen en die van de klant een goede auto te hebben verkocht of hebben gekocht !!

Reijer uit Veenendaal

Ik werd super vriendelijk geholpen door een jonge verkoper. Een week later gebeld dat de auto er stond en aangezien ik al wist wat ik voor mijn auto terug kreeg was de deal zo gemaakt. No nonsense bedrijf, snel en zakelijk geholpen maar toch erg vriendelijk.

Lenneke uit Rotterdam

Onlangs een auto gekocht bij Vaartland.nl?

We stellen het zeer op prijs om te horen van onze klanten. Hoe heb je onze dienstverlening ervaren en ben je tevreden over de auto? We werken hard aan het verder verbeteren van onze diensten. Klantervaringen zijn daarin onmisbaar. Stuur je feedback naar klantenservice@vaartland.nl of laat hier je  review achter:

Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen