Contact met Vaartland.nl

 

Audi – Duitse degelijkheid op topniveau

Voorsprong door techniek. Deze slogan kenmerkt het merk en de techniek waarmee de Audi occasions ontwikkeld worden. Het van oorsprong Duitse merk Audi produceert luxe auto’s vanuit meerdere productiefaciliteiten in Europa. Een groot gedeelte hiervan wordt nog steeds in Duitsland zelf geproduceerd. Van stadsauto, sportieve modellen tot gezinsauto, Audi heeft het allemaal. Het uiterlijk van een Audi herken je door de gehele lijn en zo ook de kwaliteit die bij elk model volledig tot zijn recht komt. Een Audi als auto kan met zijn sportieve uiterlijk en rijkwaliteiten iedereen bekoren, zowel de sportieve als de zakelijke rijder of familieman.

 
 
 
 
 

Huidige aanbod Audi

Het merk Audi als bedrijf

AUDI AG, de Duitse autofabrikant van Audi occasions heeft inmiddels al meer dan 100 modellen op de markt gebracht sinds 1960. Voortgang door techniek is de missie waarnaar het bedrijf streeft en dit zie je terug in de innovatie over de jaren. Audi AG valt onder de Volkswagen Groep waar ook merken als Seat, Lamborghini en Porsche onder vallen. Jaarlijks worden er onder dit bedrijf meer dan 10 miljoen auto’s geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat techniek platformen gedeeld worden onderling en de merken kunnen profiteren van elkaars kwaliteiten.

Audi heeft meerdere productiefaciliteiten in Europa en houdt zo een goede controle op de kwaliteit. Het hoofdkantoor bevindt zich in Ingolstadt. Naast Duitsland heeft het bedrijf nog vestigingen in België, Hongarije, Slowakije en Spanje.

Audi modellen vaartland

Welke populaire Audi modellen zijn er verkrijgbaar?

Van compacte middenklasse naar sportwagen, Audi biedt het allemaal. De uitgebreide lijn van Audi begint bij de Audi A1 occasions welke momenteel de kleinste in zijn klasse is die nog geproduceerd wordt. De Audi A3 occasions zijn de hardlopers van Audi en is verkrijgbaar in verschillende sportvarianten zoals de S3 of de RS3. Hierna volgt het beste verkochte model van Audi, de middenklasser Audi A4 die als limousine maar ook als station leverbaar is. De Audi A6 tilt het laatste model naar een nog hogere klasse met als absolute topper de Audi A8. Ben je op zoek naar een sportauto dan is de Audi TT een aanwinst. De meest exclusieve auto van de Audi familie is zonder twijfel de R8.

Audi modellen R8 vaartland

Sportief rijden met Audi

Een Audi model staat bekend om zijn sportieve rijgedrag. Om dit nog eens te versterken worden er speciale sportvarianten uitgebracht. Wanneer de modellen voorzien zijn van een S of RS label dan weet je dat je met een extra sportieve en krachtige variant te maken hebt. Het typische sportmodel van Audi is de Audi TT die sinds 1998 wordt geproduceerd, zowel als coupé en als cabrio. Dit model is inmiddels aan zijn derde generatie toe en wordt nog altijd veel verkocht.

Ook aan de SUV modellen heeft Audi gedacht en hiervoor verschillende modellen op de markt gebracht. De SUV modellen van de Audi zijn herkenbaar aan de letter Q. Na het grote succes van de grootste variant, de Audi Q7, werden er kleinere varianten onder geplaatst om nog meer mensen te bereiken die van sportieve en praktische auto’s houden. De SUV modellen zijn allen krachtige auto’s en beschikken over ultiem comfort en een strak design. Uiteraard is de Quattro technologie in al deze SUV’s toegepast. De laatste toegevoegde SUV aan de lijn is de volledig elektrische Audi e-tron.

Voortgang door techniek en klaar zijn voor de toekomst

In 2019 bracht Audi de eerste volledige elektrische auto op de markt, de Audi e-tron. Zowel het design als de techniek doet ook hier niet onder voor de benzine of diesel modellen. Deze SUV heeft alles wat je mag verwachten van een traditionele brandstof SUV maar verbruikt helemaal geen benzine en is dus een stuk zuiniger in gebruik en beter voor het milieu. Met een actieradius tot 333 km kun je nog steeds een flinke rit met deze auto afleggen voordat je opnieuw hoeft te laden.

Een stap voor de volledig elektrische auto is de plug-in hybride Audi modellen die werden uitgebracht. Deze elektrische Audi soort maakt dat je altijd in staat bent om te kiezen voor het tanken met traditionele brandstof, of te laden via een laadpaal wanneer dit mogelijk is. De Audi A6, Audi A7, Audi A8, Audi Q5 & de Audi Q7 zijn verkrijgbaar als plug-in hybride variant.

Wat maakt een Audi auto een speciale auto?

Zoals de slogan zegt staat techniek voorop bij Audi. Ondanks dat er in het design van de Audi auto niet al te veel variatie wordt aangebracht loopt de techniek zeker niet achter. De nieuwste technologieën van binnen en van buiten worden toegepast. Met de plug-hybride en elektrische auto’s is Audi voorbereid op de toekomst. Het design van een model Audi is kenmerkend en of je nu in het kleinste of grootste model stapt is het Audi DNA zichtbaar en voelbaar. Want zeker dat laatste gaat op, het rijden van een merk als Audi is een gevoel. Een gevoel wat je niet snel loslaat als je er eenmaal aan gewend bent.

Audi auto’s beschikken over permanente vierwielaandrijving, zowel optioneel als standaard. Dit is beter bekend als Audi Quattro. Waar een tweewiel aangedreven auto je op een gladde of onverharde weg nog in de problemen kan brengen is dit voor Audi met quattro absoluut geen probleem.

Ook beschikken Audi auto’s over tiptronic, de automatische versnelling die zijn oorsprong vindt bij Porsche en inmiddels ook bij Audi en Volkswagen terug te vinden zijn.

Audi modellen a5 vaartland

Waarom kiezen voor een Audi?

Welke Audi soort je ook voor gaat je weet dat je je qua kwaliteit altijd terugvalt op de Duitse degelijkheid. Audi brengt auto’s uit in het hogere segment en dat merk je aan alles. De nieuwste technieken worden telkens toegepast en navigatie en mediasystemen zijn in de laatste jaren vrij standaard geworden, hoe duurder de modellen hoe meer aangekleed deze varianten zijn.

 

Bekijk huidige aanbod Audi

Pluspunten van een Audi

+ Veilig
+ Innovatief
+ Sportief
+ Duitse technologie
+ Waardevast

Veel Audi’s zijn zakelijk gereden en komen uit de lease. Dit betekent dat het vaak goed onderhouden auto’s zijn. Een Audi occasion is dan ook zeker een goede keuze waar je nog lang plezier van kunt hebben. Ga je op zoek naar een Audi model dan zul je auto uit bepaalde jaren vaak tegenkomen zoals de Audi 2015, de 2017 Audi maar zeker ook al de 2018 Audi en de 2019 Audi.

Audi rijden is het rijden in échte auto’s en is lastig om eenmaal vanaf te stappen wanneer je hieraan gewend bent. Sportauto, stadsauto, familie auto, Audi heeft het allemaal en weet het vaak ook nog eens slim te combineren waardoor je zakelijk goed de weg op kunt en vervolgens er ook graag met de familie op uit wil trekken, want als je toch in een Audi rijdt is het niet erg om wat vaker de weg op te gaan.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl