Contact met Vaartland.nl

 

Team Vaartland.nl

Over ons, Vaartland.nl

Vaartland.nl biedt het breedste aanbod van gangbare occasions in Nederland. Om onze klanten optimaal te bedienen heeft Vaartland.nl een netwerk van vestigingen met een ruime showroom, verspreid over Nederland. Het grootste deel van onze occasions kan in iedere vestiging worden aangeboden. Indien je interesse hebt in een auto die niet op voorraad staat bij de vestiging bij jou in de buurt, transporteert Vaartland.nl deze occasion naar de vestiging van jouw voorkeur. Vaartland.nl hanteert hiervoor een aantal regels. Vraag één van onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. Zo bespaar je veel tijd en onnodige kilometers.

 

vakgarage vaartland over ons 3.png

 

Onze filosofie is dat je bij ons de beste occasion koopt voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. We streven naar optimale transparantie over onze occasions en het verkoopproces. Zo bieden we een prettige koopervaring en bovenal zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Dit ondersteunen we door het oriëntatie proces zo eenvoudig mogelijk te maken op onze website en alle beschikbare informatie per occasion te verzamelen en te delen. De prettige koopervaring vind je terug in de gastvrijheid in onze vestigingen. We kiezen bewust niet voor strakke verkoopkantoren maar voor een informele uitstraling zoals een oranjerie, Veluws jagershuis of Brabants café. Wij zijn ervan overtuigd dat een auto kopen een feestje moet zijn.

 

vakgarage vaartland over ons 2.png

 

Geschiedenis van Vaartland.nl

Vaartland.nl is in 1986 begonnen als een dorpsgarage in een oude meelfabriek in het kleine dorpje Stolwijk. Met de komst van internet groeiden de verkoopaantallen sterk omdat mensen door heel Nederland zagen welke sterke prijs/kwaliteit Vaartland.nl aanbood. Hierdoor kwamen steeds meer mensen richting Stolwijk. Echter, door het groeiende aantal klanten die soms van ver kwamen ontstond het idee om een tweede vestiging te openen. Vanaf 2003 begon Vaartland.nl dan ook met het openen van vestigingen door heel Nederland. Inmiddels hebben we 5 vestigingen. Door een samenwerking met AutoTrust zijn we in staat om onze klanten een garantie te bieden door heel Nederland. Dat bespaart tijd en onnodige kilometers.

 

vakgarage vaartland over ons.png

 

Vaartland.nl investeert fors in haar internet diensten. Het webteam werkt dagelijks aan het verbeteren van het online oriëntatie- en koopproces. Sinds 2018 is het mogelijk om een auto online te kopen en thuis bezorgd te krijgen. Deze ontwikkeling zal de komende jaren sterk toenemen. Nieuwsgierig over hoe het volledig online kopen van een auto in z’n werk gaat? Lees hier hoe Vaartland.nl je helpt bij het online kopen van je auto.

 

Vestigingen

De groei van ons netwerk in de afgelopen jaren:

1986 Vakgarage Vaartland.nl Stolwijk
2003 Vaartland.nl Halsteren
2005 Vaartland.nl Heerenveen
2007 Vaartland.nl Zwolle
2008 Vaartland.nl Den Haag
2009 Vaartland.nl Helmond
2010 Vaartland.nl Breda
2010 Vaartland.nl Apeldoorn
2022 Fusie Breda en Halsteren
2023 Fusie Breda en Helmond
2024 Fusie Zwolle en Apeldoorn

Een auto kopen bij Vaartland.nl?

Overweeg je een auto te kopen bij Vaartland.nl? Bekijk dan ons ruime aanbod occasions online of kom langs in een van onze 5 vestigingen. En kom je er niet uit of heb je vragen over een auto? Dan kun je altijd terecht bij ons Klant Contact Centrum, zij helpen je graag verder.

Vaartland.nl team
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl