Contact met Vaartland.nl

 

Auto financieren? Geen probleem

Financiering auto

Een autolening is vandaag de dag heel normaal. 31% van alle leningen in Nederland worden afgesloten om een auto te financieren. Bij Vaartland.nl sluiten meer dan één op de drie eigenaren een lening voor auto af om hun droomauto aan te schaffen. Een auto financieren heeft als voordeel dat je niet meteen al je geld hoeft te besteden aan je nieuwe auto. Zo houd je ruimte over voor onvoorziene uitgaven zonder direct in de financiële problemen te komen.

Twee veel voorkomende vormen van financieren zijn Financial Lease en Consumptief Krediet. De meest gebruikelijke vorm voor ondernemers is Financial Lease Auto, hierbij worden de mogelijkheden van een krediet getoetst middels de gegevens uit de Kamer van Koophandel. Hierbij gaat het dus niet om een auto financieren particulier.

Largest-dealer

31% financiert

Vertrouwde keuze

38 jaar

Ervaring en expertise

9.1 gemiddeld

Ervaring en expertise

Profile

326 financieringen

Afgelopen maand

Autolening berekenen Financial Lease

Heb je een occasion op het oog? Of eindelijk die droomauto gevonden? Dan is het handig om alvast te weten wat de mogelijkheden zijn van een auto lening. Op deze pagina vind je een handige tool waarmee je eenvoudige kan berekenen wat een occasion financial lease kost. Zo kan je zelf kijken of geld lenen voor auto verstandig is.

De Autofinancier en Financial Lease auto

Om je goed te adviseren over de voor jou meest geschikte Auto Financial Lease financiering, geeft Vaartland.nl jouw contactgegevens door aan De Autofinancier. De Auto Financier is gespecialiseerd in het verstrekken van leningen ten behoeve van de aanschaf van een occasion. Zo ook een auto financial lease. Zij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en informeren is vrijblijvend.

1 Nadat je een auto hebt gevonden kan je zelf alvast een inschatting maken wat de maandelijkse kosten gaan bedragen. Je kan daarbij spelen met het aantal termijnen, het bedrag wat je wil aanbetalen en de slottermijn.
2 Wanneer je je gegevens invult, worden deze rechtstreeks doorgezet naar De Autofinancier. De Autofinancier neemt daarna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
3 Om je aanvraag in behandeling te nemen hebben ze eventueel wat documenten van je nodig zoals een kopie van je identiteitsbewijs of bankpas. Ook kijken ze na of er een BKR registratie op je naam staat.
4 Vervolgens gaat je aanvraag door naar diverse banken om een voor jou zo gunstig mogelijk voorstel te krijgen. Het gunstigste voorstel wordt door De Autofinancier met je besproken.
5 Indien alles akkoord is, kun je contact opnemen met je verkoopadviseur bij Vaartland.nl. De Autofinancier zal het geld overmaken naar Vaartland.nl zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe auto.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl