Contact met Vaartland.nl

 

Een tweedehands Auto kopen in Overijssel

Kom langs in één van onze vestiging of koop een occasion volledig online in Overijssel. Wij helpen je graag op weg. Inruilen is bij de meeste gevallen ook mogelijk, neem contact op en hopelijk tot ziens.

Bekijk alle occasions

Aanbod occasions in Overijssel

Op zoek naar een tweedehands auto in de provincie Overijssel Dit kan volledig online zijn of natuurlijk oud en vertrouwd langsgaan bij een showroom bij jou in de buurt. Bijna iedereen doet natuurlijk eerst onderzoek op internet en zoekt op termen zoals “occasions Overijssel” of “tweedehands auto Overijssel”. Zo kom je terecht op veel portalen zoals Marktplaats, Autoscout en Autotrack. Hierop staan tevens occasions van Vaartland.nl. Er zijn zoveel soorten 2dehands auto’s dat het soms moeilijk is om te kiezen voor wel merk of model je gaat. Natuurlijk heeft iedere klant zijn eigen wensen en eisen waaraan de occasion aan moet voldoen. Een tweedehands occasion scheelt veel geld met een splinter nieuwe bolide. Je kunt in Overijssel bij ons gewoon volledig jouw droom-tweedehands auto online kopen en deze wordt dan bij jou thuis afgeleverd. Makkelijk toch?

Het aanbod van Vaartland.nl is heel divers. Als je in Overijssel woont dan is Vaartland.nl een uitstekende optie. Altijd wel een occasion of tweedehands auto die aan jouw wensen en eisen voldoet. Bekijk onze 2dehands auto’s in de virtuele showroom, hierdoor bespaar je tijd. Maar mocht je toch de auto willen “voelen”. Komen dan gewoon langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag op weg in de zoektocht naar jouw droom-occasion in Overijssel! Online kun je ook gemakkelijk ons aanbod bekijken en zelfs virtueel in onze occasions stappen. Met onze 360 graden camera’s mis je niks van onze occasions. Alles word haarfijn in beeld gevraagd. In het Nationaal Auto Rapport vindt je alles over jouw droom 2ehandsauto. Natuurlijk bieden wij ook garantie aan, niet is zo lekker om vertrouwd de weg op te gaan. Wij hopen met je in contact te komen om jouw zoektocht naar een goed einde te brengen. Kom langs of neem contact op met ons KlantContactCenter.

 
 
 
 
 

Online kopen

Wilt u liever niet op bezoek naar een showroom waar je wordt aangesproken voor een nieuwe auto. Kijk dan op onze website en bestel je auto online. Gemakkelijk en snel kan je bij Vaartland.nl een auto bestellen waarna die volledig klaargemaakt bij jouw thuis wordt bezorgd. Het voordeel hiervan is dat je 14 dagen of 500 km proefrit hebt. Mocht je in deze proefperiode niet het juiste gevoel bij de auto hebben dan kan je deze gewoon aan ons terug geven bij de dichtstbijzijnde vestiging en krijg je gewoon je geld terug. Door onze professionele fotostudio laten we onze auto's zo gedetailleerd mogelijk zien op onze website. Zo krijg je een duidelijk beeld of er eventuele kleine optische minpunten aan de auto zit en kom je niet voor verrassingen te staan. Ook is het altijd mogelijk om in overleg middels ons klantcontactcentrum om de auto naar jouw wensen klaar te maken. Zodra jij de eerste bestelling voor de auto hebt gedaan zal er contact met je opgenomen worden over de verdere procedure om de auto zo snel mogelijk bij jouw thuis te bezorgen. 

Kijk snel wat de voordelen zijn van het online kopen bij Vaartland.nl en ervaar het gemak om gewoon volledig vanaf de bank thuis een auto te bestellen zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Graag vernemen wij ook je ervaringen zodat wij altijd onze website en zoektocht naar jouw nieuwe auto kunnen verbeteren. 

Voordelen Online:

- Virtuele Showroom

- Nationaal Auto Rapport

- Thuis afgeleverd

- All-in prijs

- Gemakkelijk en snel

 

Voordelen Showroom:

- De auto echt zien

- Verkopers kunnen opties verder uitleggen en voordoen/instellen

- Advies over je keuze

- proefzitten

- maatwerk makkelijker bespreekbaar

Plaatsen in Overijssel

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl