Contact met Vaartland.nl

 

Vind jouw tweedehands auto in Almelo op Vaartland.nl

Een occasion kopen in Almelo

Woon jij in het mooie Almelo? Een stad met veel gezichten? Een stad met karakter: een tikkeltje eigenzinnig, gesierd met Twentse nuchterheid en zeer gastvrij? Geniet je van de bijzondere mengeling van oud en nieuw? Dan geniet je waarschijnlijk ook van een ‘nieuwe’ tweedehands auto van Vaartland.nl. Wij hebben een groot, divers en kwalitatief aanbod aan occasions door het hele land. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom op Vaartland.nl of kom naar een showroom bij jou in de buurt.

 

Een goede occasion kopen, gewoon vanuit je luie stoel

Op Vaartland.nl vind je de perfecte occasion gewoon vanuit je luie stoel in Almelo door middel van onze virtuele showroom, waarin je een enorm aanbod tweedehands auto’s kunt vinden. Ons grote inkoopnetwerk van betrouwbare partners maakt het mogelijk om uit een groot aanbod van hoogwaardige occasions te kiezen. In het aanbod vind je vrijwel alle bekende merken, zoals Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Peugeot, Renault, Volvo en Mercedes. Zo is er voor iedereen een passende occasion met precies de door jou gewenste opties. Ook worden de meeste tweedehands auto’s geleverd met een goed bijgehouden onderhouds- en kilometerhistorie die online terug te vinden is via de Nationale Autopas.

Tips bij het kopen van een occasion

Het aanbod occasions dat Vaartland.nl bij jou in Almelo kan leveren, is indrukwekkend. Wellicht dat onderstaande tips jou kunnen helpen bij het kopen van een occasion: - Heb je een budget? Specificeer dit dan in het zoekfilter, hierdoor krijg je alleen auto’s te zien die binnen jouw budget passen.

- Rijd je kleine afstanden in en om Almelo omdat je er bijvoorbeeld woont en werkt? Kies dan voor een benzineauto of (deels) elektrische auto. Werk je ver weg of maak je veel kilometers? Dan is diesel of LPG beter voor jou.

- Wat is jouw gezinsgrootte? Of komt er binnen een x aantal jaar nog uitbreiding van het gezin bij in de vorm van kinderen en/of huisdieren?

- Welke opties zijn voor jou belangrijk? Heb je behoefte aan een navigatiesysteem of juist niet? Wil je airconditioning, een vaste trekhaak, lederen bekleding, etc.? Geef dit duidelijk aan in het zoekfilter. Op deze manier wordt de zoektocht naar een tweedehands auto in de regio Almelo een stuk eenvoudiger. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw droomauto waar je nog jarenlang plezier van hebt.

 
 
 
 
 

Zo koopt je jouw tweedehands auto online bij Vaartland.nl

Hoe gaat het in zijn werk, online een auto kopen in Almelo op Vaartland.nl? Door simpelweg de volgende vier stappen te volgen.

1. Selecteer jouw favoriete occasion in onze virtuele showroom.

2. Vul jouw gegevens in en betaal € 250,- aan.

3. Regel de verzekering en eventuele financiering en bepaal of je de auto thuis in Almelo wilt laten leveren of bij een van onze dichtstbijzijnde vestigingen.

4. Maakt het resterende bedrag van de aankoopsom over bij aflevering. Dan schrijven wij de auto over op jouw naam. Simpel toch? En je hoeft er je woonplaats Almelo niet eens voor te verlaten.

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Vaartland.nl staat bekend om de scherpste occasionprijzen van Nederland. Dit komt omdat we occasions in grote aantallen kunnen inkopen én de omloopsnelheid hoger is dan het marktgemiddelde. Wist je dat onze occasions op basis van de ANWB Koerslijst gemiddeld 1500 euro goedkoper zijn? En naast een scherpe prijs bieden we ook een goede kwaliteit. Een gunstige prijs-kwaliteitverhouding staat bij al onze tweedehands auto’s centraal.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl