Contact met Vaartland.nl

 

Nissan – Intelligent en sportief rijden

Nissan is de afgelopen jaren flink aan de weg aan het timmeren geweest. Welbekende Nissan modellen als de Nissan Juke, Nissan Leaf en Nissan Micra zijn speciaal ontworpen voor stadsomgevingen, waar hun compacte formaat, lage uitstoot en uitgebreide opties goed tot hun recht komen. Ook de snelheidsfanaat heeft niets te klagen. Van de legendarische Skyline tot serieuze prestatievoertuigen als de Nissan 350z en de razendsnelle GT-R.

Toch op zoek naar iets anders? Een stoere Nissan auto voor ruig terrein vind je in de Nissan X-Trail en de Nissan Navara Pick-up truck. En dan hebben we het nog niets eens over een van de grootste commerciële successen uit de geschiedenis van het merk Nissan, de Nissan Qashqai. Ben je benieuwd naar de Nissan die het best bij jouw persoonlijke situatie pas? Lees vooral verder op Vaartland.nl en vergelijk verschillende modellen met elkaar.

 
 
 
 
 

Huidige aanbod Nissan

Terug van bijna weggeweest

In 1999 belandde Nissan financieel in zwaar weer en ging de autobouwer een samenwerking aan met Renault om uit de problemen te komen. Deze samenwerking heeft een spectaculaire verandering bij het bedrijf teweeggebracht en in de jaren daarna werden veel Nissan modellen weer nieuw leven ingeblazen.

Sindsdien is ook de trend ingezet die Nissan nog steeds volgt bij het uitbrengen van nieuwe modellen. Intelligente auto’s maken met en bijdragen aan de energietransitie naar elektrisch rijden.

Performance voertuigen

Naast zuinige stadsauto’s en stoere crossovers staat Nissan ook bekend om zijn performance voertuigen. De Nissan Skyline is de eerste in de reeks en het model telt inmiddels 13 generaties. Uniek aan deze Nissan auto is de optie tot vierwielaandrijving, een groot voordeel ten opzichte van veel concurrenten die alleen achterwielaandrijving hebben. De Skyline 350GT Hybrid is een hybride uitvoering die in 2015 is uitgebracht. Sinds 2007 is ook de Nissan GT-R op de markt die de Skyline gaandeweg steeds meer is gaan vervangen.

3 van de meest verkochte Nissan modellen in Nederland

Nissan is een vertrouwd gezicht op de Nederlandse wegen en hoewel het merk Nissan niet zo bekend is als veel Europese autobouwers, zijn er een aantal Nissan modellen die in Nederland erg populair zijn geworden. We noemen drie van de meest voorkomende Nissan modellen in Nederland.

Nissan Micra

De bekende stadsauto van Nissan is al sinds 1982 op de markt en is sindsdien verschillende keren vernieuwd. De Micra staat bekend om zijn schappelijke prijs en betaalbare maandlasten dankzij het lage gewicht van de auto.

Nissan X-trail

Nissans duit in het zakje van de populaire compact cross-over SUV’s. De X-trail is sinds 2000 op de markt en is inmiddels bezig aan zijn derde generatie. Opmerkelijk aan de X-Trail is dat je als bestuurder kunt kiezen tussen twee- en vierwielaandrijving. Dit heet All-Mode 4x4 en je kunt het eenvoudig via het dashboard bedienen.

Nissan Qashqai

Het verkoopkanon van Nissan van de afgelopen jaren. De Qashqai doet het niet alleen in Nederland goed maar wordt wereldwijd veel verkocht onder de namen Dualis en Rogue Sport. De Qashqai is gebaseerd op hetzelfde onderstel als de X-trail maar is net een slag kleiner. Daarmee krijgt de Nissan Qashqai het beste van twee werelden. Het uiterlijk van een SUV en het rijcomfort van een gewone personenauto.

 


Bekijk huidige aanbod Nissan

De grootste producent van elektrische voertuigen

Nissan zet vol in op de ontwikkeling en verkoop van elektrische voertuigen. De Nissan Leaf, de eerste volledig elektrische auto van het merk die in massaproductie is genomen, is de best verkochte Electric Vehicle (EV) in de geschiedenis. Nissan heeft ook al aangekondigd dat alle toekomstige modellen van Infiniti, de luxe divisie van Nissan, plug-in hybrides of volledige EV’s moeten worden.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl