Contact met Vaartland.nl

 

Is de Nissan Almera een auto voor jou?

De Almera is een kenmerkende hatchback en sedan van het merk Nissan. Dit bekende Nissan model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 116pk. Je ziet de Almera modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Almera goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Almera goed en volgens de eisen van Nissan? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Almera is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Almera ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Nissan Almera auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Nissan Almera
 
 
 
 
 

Een Nissan Almera hatchback

De Nissan Almera is onder andere beschikbaar als hatchback. De Almera maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Nissan Almera vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Almera met 90pk tot 116pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Nissan Almera maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Almera dan ook vaak tegen in de stad.

Nissan Almera specificaties en kenmerken

Is een Nissan Almera geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Almera kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 90pk tot 116pk uit een benzine motor. De Almera komt met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Almera kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Almera heeft namelijk geen hoge instap. De Nissan Almera is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en sedan. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Nissan Almera 2000, Nissan Almera 2004, Nissan Almera 2002, Nissan Almera 2003 of Nissan Almera 2005?

Bekijk huidige aanbod Nissan Almera

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl