Contact met Vaartland.nl

 

Afspraak maken bij Vaartland.nl

Onze showrooms zijn weer geopend! Wij bieden je de beste service wanneer je een afspraak inplant, dan reserveren we tijd voor jou.
Het is bij Vaartland.nl ook mogelijk om eerst een online afspraak te maken, zo kunnen we samen met jou bepalen of de auto echt wat voor jou is. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk niet voor niets naar de showroom komt.

Afspraak maken?

We helpen je graag verder. Voor een afspraak kan je ons klant contact centrum bellen (0182-748 500) of een chat starten.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen door te bellen met ons Klant Contact Centrum of een chat te starten. Tijdens de (online) afspraak met een van onze verkoopadviseurs maak je kennis met de werkwijze van Vaartland.nl. We bespreken de hele auto met je door, denk daarbij aan de bijzondere opties die de auto heeft, een optisch en technisch rapport waardoor je inzicht krijgt in de staat van de auto en we bekijken de onderdelen die eventueel op korte termijn vervangen moeten worden. We kijken verder ook naar je eventuele inruilauto.

 
 
 
 
 

Hoe werkt het?

1. Via de productpagina kun je een aanvraag voor een afspraak indienen

2. Je ontvangt een e-mail met daarin de afspraakbevestiging en aanvullende informatie

3. Wij zorgen ervoor dat er een verkoopadviseur voor jou klaar staat op de afgesproken datum, tijd en vestiging.

4. Wanneer je voor een online afspraak hebt gekozen ontvang je een tweede mail met een uitnodiging voor de online afspraak. Door op de link in de mail te klikken neem je deel aan het video gesprek. (Je hoeft dus niets te downloaden)

5. Bij het toetreden van het gesprek kan je er zelf voor kiezen of je jouw camera aan wilt hebben of niet

6. Samen met de verkoopadviseur ga je in gesprek. In dit gesprek wordt er een offerte gedaan, eventueel de inruilwaarde van je auto bepaald en krijg jij alles te weten over de auto. Met behulp van ons systeem kunnen wij je alle zaken laten zien die jij moet weten bij het kopen van je nieuwe auto

7. Ben je er samen met de verkoopadviseurs helemaal uitgekomen en wil je auto nog in het echt zien? Dan plannen we een afspraak in bij de vestiging.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl