Sinds de start in 2010 is Vaartland Breda uitgegroeid tot een gezichtsbepalende speler in de regio Breda. Er is altijd een ruim aanbod van jonge kwalitatieve occasions te bezichtigen in onze showroom in Breda. Tevens verzorgen zij de Vaartland.nl garantie- en servicepakketten.

Bekijk hier de voorraad van Vaartland.nl

Adresgegevens

van Vaartland.nl Breda
Vaartland.nl Breda

Vaartland.nl Breda

Konijnenberg 22
4825 BD Breda
T: 076-5714200

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag koopavond 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Servicepartner

voor onderhoud en herstel

Contactgegevens

Autobedrijf Nuitermans V.O.F.
Spinveld 72-A
4815 HT Breda

T: 076-3031608

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur

Autobedrijf Breda, bekijk hier onze Occasions Breda

Vanaf de opening is ons autobedrijf ontwikkeld tot een belangrijke outsider op de gevestigde automarkt van Breda. Ondanks het grote aanbod aan merkdealers in Breda, biedt Vaartland.nl Breda antwoord op de groeiende vraag naar jong en betaalbare occasions. Vaartland.nl Breda is gelegen aan de ringweg van Breda tussen Breda-West en Oosterhout en is daardoor zeer eenvoudig te bereiken met de auto. In de volksmond wordt onze locatie omschreven als: het autobedrijf tegenover de Hornbach.

Occasions Breda en tweedehands auto's

Naast het meest complete aanbod en de scherp geprijsde occasions Breda, biedt onze vestiging de Brabantse sfeer door een gezellig Brabants marktplein in de showroom. Omringd door een ruime selectie van kwalitatieve tweedehands auto's draait een ouderwets waterrad.  

Occasion Breda, ook voor onderhoud en service bent u welkom bij ons autobedrijf Breda.

Naast onze vestiging van Vaartland.nl Breda is onze servicepartner gelegen. Onze servicepartner maakt al onze occasions "afleverklaar". Daarnaast verzorgen zij voor Vaartland.nl Breda de garantie- en servicepakketten. Door de nauwe samenwerking met onze servicepartner Breda, geniet u van een snelle service tegen een scherpe prijs.

Persoonlijk contact, wel zo fijn! Kom naar ons autobedrijf Breda.

Wanneer u ons autobedrijf Breda bezoekt wordt u ontvangen door een van onze ervaren verkoopadviseurs die u graag te woord staat. Onder het genot van koffie, kunnen zij u informeren over de occasions waarin u geïnteresseerd bent. U kunt de klanttevredenheid van de vestiging Breda bekijken op www.vaartland.tevreden.nl.

Auto Breda kopen ? Uw nieuwe auto bij u in de buurt geleverd!

Staat de auto die u zoekt niet bij ons autobedrijf Breda? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreide informatie systeem kunnen wij u vanuit onze vestiging in Breda alles vertellen over het complete aanbod van occasions die Vaartland.nl aanbiedt. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze occasions van een andere vestiging, is dat geen probleem. Bij serieuze interesse zorgt  Vaartland.nl Breda ervoor dat deze auto naar onze vestiging in Breda wordt getransporteerd. Zo kunt u vanuit  Breda het complete aanbod van occasions ervaren vanuit onze vestiging Breda. Er zijn een aantal die we hanteren voordat we een occasion transporteren. Onze verkoopadviseurs kunnen u daar meer over vertellen. Kom snel langs en maak kennis met onze top occasions Breda en de mogelijkheden van Vaartland.nl Breda.

Graag tot snel bij Vaartland.nl Breda!

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen