Vaartland.nl Breda

Ontdek de beste occasions van Breda

Op 15 juli 2010 opende onze vestiging in Breda haar deuren. De showroom kent de karakteristieke stijl van een Vaartland.nl vestiging. Het draait natuurlijk om de auto's maar de ontvangstruimte doet denken aan een Brabants marktplein, compleet met stromend waterrad.

Largest-dealer

91 Auto's

Altijd een ruime keuze

195 Afspraken

Afgelopen 4 weken

10 Jaar

Een begrip in Breda

Profile

13228 Klanten

Gingen je hier al voor

Breda

Konijnenberg 22

4825 BD Breda

T: 0182-343731

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag koopavond 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Aangepaste openingstijden

2e paasdag 10:00 - 17:00 uur

Bekijk onze voorzorgsmaatregelen:

Corona maatregelen

Autobedrijf Breda, bekijk hier onze Occasions Breda

Vanaf de opening is ons autobedrijf ontwikkeld tot een belangrijke outsider op de gevestigde automarkt van Breda. Ondanks het grote aanbod aan merkdealers in Breda, biedt Vaartland.nl Breda antwoord op de groeiende vraag naar jong en betaalbare occasions. Vaartland.nl Breda is gelegen aan de ringweg van Breda tussen Breda-West en Oosterhout en is daardoor zeer eenvoudig te bereiken met de auto. In de volksmond wordt onze locatie omschreven als: het autobedrijf tegenover de Hornbach.

Occasions Breda en tweedehands auto's

Naast het meest complete aanbod en de scherp geprijsde occasions Breda, biedt onze vestiging de Brabantse sfeer door een gezellig Brabants marktplein in de showroom. Omringd door een ruime selectie van kwalitatieve tweedehands auto's draait een ouderwets waterrad.

Occasion Breda, ook voor onderhoud en service ben je welkom bij ons autobedrijf Breda.

Naast onze vestiging van Vaartland.nl Breda is onze servicepartner gelegen. Zij verzorgen voor Vaartland.nl Breda de garantie- en servicepakketten. Door de nauwe samenwerking met onze servicepartner Breda, profiteer je van een snelle service tegen een scherpe prijs.

Persoonlijk contact, wel zo fijn! Kom naar ons autobedrijf Breda.

Wanneer je ons autobedrijf Breda bezoekt, wordt je ontvangen door een van onze ervaren verkoopadviseurs die je graag te woord staat. Onder het genot van koffie, kunnen zij u informeren over de occasions waarin u geïnteresseerd bent. Je kunt de klanttevredenheid van de vestiging Breda bekijken op www.vaartland.tevreden.nl.

Auto Breda kopen ? Jouw nieuwe auto bij jou in de buurt geleverd!

Staat de auto die je zoekt niet bij ons autobedrijf Breda? Geen probleem! Dankzij ons uitgebreide informatie systeem kunnen wij je vanuit onze vestiging Breda alles vertellen over het complete aanbod van occasions die Vaartland.nl aanbiedt. Wanneer je geïnteresseerd bent in een van onze occasions van een andere vestiging, is dat geen probleem. Bij serieuze interesse zorgt Vaartland.nl Breda ervoor dat deze auto naar onze vestiging in Breda wordt getransporteerd. Zo kun je vanuit  Breda het complete aanbod van occasions ervaren vanuit onze vestiging Breda. Er zijn enkele regels die we hanteren voordat we een occasion transporteren. Onze verkoopadviseurs kunnen jou daar meer over vertellen. Kom snel langs en maak kennis met onze top occasions Breda en de mogelijkheden van Vaartland.nl Breda.

Graag tot snel bij Vaartland.nl Breda!

Even binnen kijken ?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl