Proefrit maken

Uiteraard is het mogelijk om een proefrit te maken wanneer je een auto uit onze voorraad op het oog hebt. Na een proefrit heb je de auto echt ervaren en weet je zeker of hij wel of niet bij je past. Om de proefrit zo efficiënt mogelijk te maken plannen we graag vooraf aan de proefrit nog even een online afspraak in om de auto en de werkwijze van Vaartland.nl samen met jou door te nemen. Dit doen we om de verwachtingen voor beide partijen duidelijk te maken, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan wanneer je naar de showroom komt. Na de online afspraak is het mogelijk om op afspraak een proefrit te maken.

Proefrit maken?

We helpen je graag verder. Voor een afspraak kan je ons klant contact centrum bellen (0182-748 500) of een chat starten.

Hoe werkt het?

1. Via de productpagina kun je een aanvraag voor een proefrit indienen

2. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de afspraak en aanvullende informatie

3. Je ontvangt een tweede mail met daarin een uitnodiging voor de online afspraak. Klik op de link in de mail om deel te nemen aan het videogesprek. (Je hoeft dus niets te downloaden)

4. Je kunt er bij het toetreden aan het gesprek zelf voor kiezen of je jouw camera aan wilt hebben of niet.

5. Samen met de verkoopadviseur ga je in gesprek. In dit gesprek wordt er een offerte gemaakt, bespreken we het eventueel inruilen van je huidige auto en krijg jij alles te weten over de auto. Met behulp van ons systeem kunnen wij je alle zaken laten zien die jij moet weten bij het kopen van je nieuwe auto.

6. Ben je er samen met de verkoopadviseurs helemaal uitgekomen? Dan plannen we een afspraak in bij de vestiging voor de proefrit en hoef jij je alleen nog zorgen te maken over of de auto lekker rijdt.

7. Wij zorgen ervoor dat de auto op de afgesproken dag en tijdstip voor je klaarstaat.

8. Besluit je de auto na de proefrit te willen kopen dan kan dat op de vestiging waar de proefrit plaatsvindt.

 
 
 
 
 

We nemen de volgende corona maatregelen

- Dashboard, handrem, handgrepen etc. worden voor én na de proefrit ontsmet met desinfecterend schoonmaakmiddel.

- Er worden handschoenen en beschermhoezen voor de stoelen beschikbaar gesteld voor tijdens de proefrit.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl