Meer weten over de partners van Vaartland.nl?

Autotrust

Sinds 2019 is Autotrust de vaste garantie partner van Vaartland.nl. Bij de koop van je auto is het mogelijk om een gecertificeerd Autotrust garantiepakket af te nemen waarbij al je garantiezorgen uit handen worden genomen. Daarmee beschikken we over een landelijk dekkend netwerk met een gespecialiseerd team. Zij begeleiden je in het garantieproces zodat je na aanmelding van je technische defecten snel terecht kunt bij een garage bij jou in de buurt.

Meer info over Autotrust

AutoCrew Krimpenerwaard

Naast de vestiging Vaartland.nl Stolwijk bevindt zich de werkplaats van AutoCrew Krimpenerwaard. De werkplaats is aangesloten bij het landelijk netwerk van AutoCrew die garant staat voor een professionele kwaliteit. Door gebruik te maken van onderdelen van reguliere merken door hun kwalitatieve en ervaren monteurs kan je bij AutoCrew Krimpenerwaard terecht voor al je auto onderhoud. Na een diagnose van de klachten, ontvang je een vrijblijvende offerte. In overleg met de monteur bepaal je samen de beste oplossing.

Je kunt terecht bij AutoCrew Krimpenerwaard voor:

• Diagnose & advies
• APK keuring
• Onderhoud
• Technisch herstel
• Optische schade
• Trekhaak monteren
• Bandenwissel & -opslag

Meer info over AutoCrew Krimpenerwaard

Autoschadeland

Autoschadeland.nl bevindt zich aan de Ambachtstraat 11 te Bergambacht en is de trouwe partner van Vaartland.nl in schadeherstel. Van kleine restyle punten tot grote schades waarbij de complete auto optisch overgespoten moet worden. Door jarenlang ervaring en samenwerking met verschillende autoverzekeraars ben je gegarandeerd van kwalitatief uitstekend herstel- en spuitwerk.

Ook is het mogelijk om je velgen te laten herstellen wanneer je een nieuwe kleur wenst of er schade mee gereden is. Snelheid en duidelijk advies staan voorop. In de meeste gevallen kan je telefonisch een indicatie ontvangen van de kosten.

Meer info over Autoschadeland

Autovoordeelshop.nl

Autovoordeelshop.nl is de huisleverancier van auto accessoires. Fietsendragers, dakkoffers, carkits en nog veel meer auto accessoires kan je eenvoudig online bestellen bij Autovoordeelshop.nl. Binnen 24 uur na bestelling ontvangt u de accessoires thuis. Door de exclusieve samenwerking als partner met Vaartland.nl is het tevens mogelijk om accessoires op diverse locaties in te laten bouwen of monteren.

Tevens kunt u terecht voor een vrijblijvend professioneel advies op maat. Kijk op www.autovoordeelshop.nl voor het complete aanbod of bel vrijblijvend de klantenservice van Autovoordeelshop.nl via het volgende telefoonnummer: 085 001 21 21

Meer info over Autovoordeelshop

Caramba24

De populariteit van lease als autobezit is ongekend gegroeid in Nederland in de afgelopen jaren. Het klinkt als een fantastische oplossing, maar het gaat hier vaak om de goedkoopste kleine auto’s met weinig luxe. Wat als je een goed aangeklede BMW 3-serie, luxe Volvo V60, een sportieve Volkswagen Tiguan of dikke Audi Q7 wil rijden? Dan gaat het al snel om bedragen waar je per maand ook een luxe appartement van kan huren. Vaartland.nl is hierom een partnerschap aangegaan met Caramba24 om zijn occasion auto’s ook aan te kunnen bieden als private lease. Je kunt dus een tweedehands auto leasen inclusief onderhoud voor een vast bedrag per maand met de keuze uit veel luxe modellen van alle grote merken.

Meer info over Caramba24

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl