Contact met Vaartland.nl

 

Tweedehands auto kopen in Nederland

Een occasion koop je natuurlijk het liefst bij een autodealer die bij je in de buurt zit. Voordat je tot aankopen overgaat wil je eerst verschillende occasions bekijken en een proefrit maken. Dat betekent meerdere afspraken bij de dealer en dan is het prettig als je niet te ver hoeft te reizen. Bij Vaartland.nl maken we het je nog makkelijker met een virtuele showroom waarin je alle lokale voertuigen uit de showroom gewoon vanaf je comfortabele bank kunt bekijken.

Bekijk alle occasions

 
 
 
 
 

Vaartland: altijd een vestiging bij je in de buurt

Vaartland.nl heeft vestigingen door het hele land. In totaal kun je bij 5 verschillende vestigingen terecht, van Heerenveen tot Breda en van Zwolle tot Den Haag. Online kun je het totale aanbod van alle vestigingen bekijken. Zie je een mooie auto die bij een andere vestiging in de showroom staat? Wij transporten hem graag voor je naar een regionale vestiging bij jou in de buurt.

Waar op letten bij het maken van proefrit?

Tijdens het maken van een proefrit test je de technische mogelijkheden van de auto. Trap daarom eens flink op de rem zodat je weet dat de auto ook in een noodsituatie binnen korte tijd stilstaat. Kijk ook wat er gebeurt wanneer je het stuur even loslaat. Wanneer een auto naar links of naar rechts begint te trekken kan dat op problemen met de stuurkolom, de stuurbekrachtiging of de ophanging wijzen. Wil je meer tips voor het maken van een proefrit? Vraag het aan één van onze adviseurs!

Huidige aanbod

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl