Contact met Vaartland.nl

 

Ruim assortiment occasions Friesland

Bij Vaartland.nl Heerenveen vindt je een breed aanbod occasions en tweedehands auto's. Kom je er zelf niet uit? Laat het ons dan even weten en wij helpen je graag op weg. Vlakbij het schaats stadion 'Thialf' heeft Vaartland.nl haar showroom gevestigd. Naast de snelweg is de showroom gemakkelijk te bereiken en genoeg parkeerruimte. 

Onder verkoopadviseurs staan je graag te woord en kijken samen mee naar de wensen waarbij er altijd een occasion is die Vaartland.nl in haar voorraad heeft. Onze uitgebreide showroom is helemaal ingericht naar Friese bedoelingen. Met een mooi stukje geschiedenis over de voetbalclub Heerenveen en een grote muurschildering van het Friese volkslied is het interieur  meer dan alleen een autoshowroom.

Bekijk alle occasions

Zoek je een auto in Friesland?

De zoektocht naar occasions Friesland is soms lastiger dan gedacht, wij van Vaartland.nl helpen je graag in jouw zoektocht. Je kijkt in de krant of zoekt auto advertenties in foldertjes. Of je zoekt op internet naar tweedehands auto’s Friesland. Soms hebben mensen al een specifiek merk en model in gedachten. Maar om deze eisen om te zetten naar een echte occasion is lastig. Bij vaartland.nl heb je een ruime keuze uit tweedehands auto’s. Door ons brede assortiment occasions zit er bijna altijd een auto Friesland voor jou tussen. In Friesland zijn veel occasiondealers, maar je komt natuurlijk niet alleen voor de prijs bij een tweedehandsautodealer in Friesland terecht. Wij vinden service en garantie ook heel belangrijk. Kom eens langs bij één van onze vestigingen of bekijk onze online voorraad. Bekijk jouw droom-occasion in de virtuele showroom en als dit eenmaal bevalt. Kan je deze ook gewoon thuis laten bezorgen. Online kopen wordt steeds populairder.

Als je in Friesland woont kan je gemakkelijk naar één van onze vestigingen komen. Maar online staan wij ook ons mannetje, duidelijk in beeld wat je van ons mag verwachten en welke service wij leveren. Een auto verkopen met een glimlach is erg belangrijk, het is namelijk niet iets wat je elke dag doet… een auto kopen Friesland. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen goed wordt geholpen en zijn wensen of eisen te verzilveren. Mocht jouw droom auto Friesland niet beschikbaar zijn, neem vrijblijvend contact op en wordt op de hoogte gehouden over ons aanbod. Ons aanbod veranderd constant waardoor het altijd interessant is om ons of onze website in de gaten te houden. Dit varieert van Volvo Friesland, Ford Friesland tot specifiekere modellen zoals de BMW 3-serie Friesland. Je bent van harte welkom in onze showrooms en laat je vrijblijvend informeren en adviseren. Zo hopen wij dat we jou optimaal kunnen helpen. Als dit niets voor jou is… koop hem dan online. Snel en gemakkelijk een occasion kopen in Friesland.

 
 
 
 
 

advies op maat

Weet je nog niet exact wat voor auto je zoekt? Bel dan eens op naar ons klantcontactcentrum. Zij kunnen jou precies vertellen welke auto voldoet aan jouw wensen en hierbij je helpen naar de juiste occasion. Met een bereikbaarheid van 08:00 uur tot 23:00 uur zijn onze medewerkers van het klantcontactcentrum bijna altijd bereikbaar. Zij kunnen ook een persoonlijke afspraak inplannen om je te helpen de juiste auto te vinden. 

Ook is het mogelijk om direct online je auto te bestellen waarbij je na bestelling begeleid wordt in het aflevertraject. Hierbij hoef je nooit een locatie van Vaartland.nl te bezoeken en krijg je na aflevering 14 dagen of 500 km om de auto uit te proberen. De auto wordt volledig klaargemaakt en vervolgens is het streven om de auto binnen 60 uur bij je thuis wordt bezorgd of een locatie naar keuze. 

Voordelen Online:

- Virtuele Showroom

- Nationaal Auto Rapport

- Thuis afgeleverd

- All-in prijs

- Gemakkelijk en snel

 

Voordelen Showroom:

- De auto echt zien

- Verkopers kunnen opties verder uitleggen en voordoen/instellen

- Advies over je keuze

- proefzitten

- maatwerk makkelijker bespreekbaar

Plaatsen in Friesland

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl