Contact met Vaartland.nl

 

Tweedehands auto kopen in Leeuwarden

Occasion kopen in Leeuwarden


Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân en daarnaast ook de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Ben je inwoner van deze prachtige historische binnenstad en ben je op zoek naar een tweedehands auto? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het juiste adres. Bij Vaartland.nl vind je gegarandeerd een tweedehands auto die bij jou past, want wij hebben het breedste aanbod occasions van Nederland. Vaartland.nl weet als geen ander dat een auto kopen een emotie is. Je wilt de auto zien, voelen, beleven. Op Vaartland.nl kun je online jouw favoriete tweedehands auto uitkiezen om deze vervolgens bij een van onze fysieke vestigingen in de omgeving van Leeuwarden te gaan bekijken.

Tips bij het kopen van een occasion

Het aanbod occasions dat Vaartland.nl bij jou in Leeuwarden kan leveren, is indrukwekkend. Wij begrijpen het als geen ander wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Wellicht dat onderstaande tips je kunnen helpen bij het kopen van een occasion: - Heb je een budget? Specificeer dit dan in de zoekfilter, hierdoor krijg je alleen auto’s te zien die binnen jouw budget passen. - Rijd je kleine afstanden in en om Leeuwarden? Kies dan voor een benzineauto of (deels) elektrische auto. Werk je ver weg of maak je veel kilometers? Dan is diesel of LPG een betere keuze. - Wat is jouw gezinsgrootte? Of komt er binnen een x aantal jaar nog uitbreiding bij? - Welke opties zijn voor jou belangrijk? Heb je behoefte aan een navigatiesysteem of juist niet? Wil je airconditioning, een vaste trekhaak, lederen bekleding, etc.? Geeft dit duidelijk aan in de zoekfilter. Op deze manier wordt de zoektocht naar een tweedehands auto in Leeuwarden een stuk eenvoudiger. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw droomauto waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Vaartland.nl staat bekend om de scherpste occasionprijzen van Nederland. Dit komt omdat we occasions in grote aantallen kunnen inkopen én de omloopsnelheid hoger is dan het marktgemiddelde. Wist je dat onze occasions op basis van de ANWB Koerslijst gemiddeld 1500 euro goedkoper zijn? En naast een scherpe prijs bieden we ook een goede kwaliteit. Een gunstige prijs-kwaliteitverhouding staat bij al onze tweedehands auto’s centraal.

 
 
 
 
 

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Heerenveen

Als je op zoek bent naar een tweedehands auto van een uitstekende kwaliteit in de regio Leeuwarden, dan wil je deze auto natuurlijk zien, voelen, ervaren en beleven. Dit is geen enkel probleem, kom naar de dichtstbijzijnde Vaartland.nl showroom in Heerenveen. Hier staan onze verkoopadviseurs graag voor jou klaar met een passend en persoonlijk advies. Onder het genot van een kopje koffie, thee of cappuccino laten ze je het uitgebreide aanbod aan occasions zien. Heb je jouw droomauto gevonden? Start dan jouw Proefreis van 2 weken om jouw tweedehands auto zelf te ervaren.

Wat houdt de Proefreis in?

De Proefreis van Vaartland.nl is dé manier om jouw tweedehands auto te ervaren. Nadat jouw online auto is betaald en geleverd, heb je 2 weken de tijd om in jouw nieuw aangekochte auto maximaal 500 kilometer te rijden. Op deze manier ervaar en beleef je zelf of de occasion ook echt bij jou past. Besluit je tijdens de Proefreis om de auto niet te houden, heb je minder dan 500 km gereden en verkeert de auto in dezelfde staat als op het moment van aankoop? Dan ontvang je het aankoopbedrag gewoon retour. Gunstig toch? Dat is Vaartland.nl, regio Leeuwarden.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl