Contact met Vaartland.nl

 

Aston Martin, de luxueus uitgevoerde Engelse sportwagens

Aston Martin is een Engels automerk dat zich al sinds 1913 bezig houdt met het op de markt brengen van luxueus uitgevoerde sportwagens. Het merk heeft een aantal tijdloze modellen op de markt gebracht waarvan een aantal bekend zijn bij zowel film- als autoliefhebbers. James Bond, het hoofdpersonage uit de gelijknamige films reed immers altijd in een Aston Martin. Je hoeft uiteraard géén James Bond hoeft te heten om in een Aston Martin te rijden. In dit artikel lees je wat jouw mogelijkheden zijn om in een auto van dit merk te rijden.

 
 
 
 
 

Voor welke bestuurder is een Aston Martin model het meest geschikt?

Aston Martin is een producent van exclusieve sportwagens. Als jij een sportieve bestuurder bent en graag in een onderscheidende auto rijdt, is een Aston Martin model zeker voor jou geschikt. Je ziet op de weg immers niet zo vaak zo’n auto en zeker niet een klassiek model Aston Martin. We benoemen dit specifiek omdat je de DB11 nog wel eens kunt tegenkomen maar een DB7 een stuk minder. Dit is echter een model dat nog altijd zeer waardevast is, zeker omdat het bekende embleem op deze auto zit.

Aston Martin auto om mee te racen of te pronken?

De kop van dit stukje geeft precies een omschrijving wat je kunt verwachten van deze auto.Een Aston Martin is een auto waarin een sterke motor is geplaatst. Deze Aston Martin motor zorgt ervoor dat dit merk uitstekend voor de dag komt op het circuit en veel successen wist te realiseren in aansprekende races als de 24 uur van Le Mans. De aerodynamische vormgeving van de auto past hier uiteraard uitstekend bij. Aston Martins zijn immers coupés met een aflopende achterkant. Deze carrosserievorm past volledig bij de voornaamste doelstelling van het merk: het leveren van uitstekende wegprestaties. Het zijn echter wel verfijnde modellen waar aan ieder detail aandacht lijkt te zijn besteedt. Dit maakt een Aston Martin ook zeker geschikt om mee te pronken.  

Aston Martin modellen vaartland

De bewogen geschiedenis Aston Martin

Met betrekking op het bovenstaande, is het goed om de Aston Martin geschiedenis te bekijken. Het is een merk dat altijd het exclusieve imago heeft gehad. Dat zorgde er voor dat niet iedereen de Aston Martin modellen kon betalen. Het merk is dan ook maar liefst zeven keer failliet verklaard! Het ter beschikking stellen van een aantal DB5 Aston Martin modellen voor een James Bond film (Goldfinger), bracht de ommekeer na een lastige periode. Aston Martin werd een merk met nog meer aanzien. Iedereen wilde in een Aston Martin model rijden en had hier een flink bedrag voor over. 

Aston Martin heeft een aantal legendarische modellen op de markt gebracht. Een Aston Martin 1970 was bijvoorbeeld bij veel mensen tot de verbeelding sprekend. De DB3, DB5, DB7, de V8 Vantage en de Virage zijn nog altijd echte waardevolle klassiekers van Aston Martin. 

Aston Martin occasion modellen

Een blik op de Aston Martin modellen leert dat het merk een aantal interessante auto’s op de weg brengt. De DB9 is bijvoorbeeld een 2 + 2 coupé en de Rapide is een sportcoupé die zijn naam zeker eer aan zal doen. De bekende Vantage is een compacte sportwagen waarbij je kunt kiezen uit een V8 of V12 motor. De Vanquish en de DB11 zijn twee gran turismo (GT) modellen. De DB11 kan absoluut gezien worden als het populairste Aston Martin occasion model. Tot slot mag de Valkyrie niet onbenoemd blijven. Dit is een hybride sportwagen die tijdens de 2019 formule 1 grand prix van Silverstone is gepresenteerd. Een Aston Martin 2019 dus. 

Hoe rijdt een Aston Martin 2018?

Om je een beeld te geven met betrekking tot het rijgedrag, nemen we een 2018 Aston Martin DB11 als voorbeeld. Een Aston Martin 2018 DB11 biedt het beste van alles. De auto is voorzien van een krachtige motor voor uitstekende wegprestaties maar biedt ook alle luxe die je van dit merk mag verwachten. Een Aston Martin is voorzien van de meest moderne technologische voorzieningen. De auto heeft een heerlijk rijgedrag, laat zich goed bedienen  en heeft een prettige directe besturing. Dit maakt deze auto uitstekend geschikt als bedrijfsauto, zoals James Bond een Aston Martin tot zijn beschikking kreeg maar ook als gezinsauto. Uiteraard kun je bij een van de vestigingen van Vaartland terecht voor meer  Aston Martin info of persoonlijk advies over dit merk.

 


Bekijk huidige aanbod Aston Martin

Pluspunten van een Aston Martin

+ Waardevaste auto’s
+ Levert uitstekende wegprestaties
+ Zeer prettig rijgedrag
+ Luxueus ingericht
+ Sportief vormgegeven

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl