Contact met Vaartland.nl

 

Auto inruilen? Vul je kenteken in!

1

Doe gratis een vrijblijvende taxatie

2

Ontvang binnen 24 uur een bod

3

Verkoop je auto of ruil hem in

4

Je bod is gegarandeerd 14 dagen geldig!

Welke auto wil je inruilen?

Je oude auto inruilen bij Vaartland.nl?

Wil je eenvoudig een auto inruilen op een andere auto? Bij Vaartland.nl kan je dat gemakkelijk online regelen. Je kan zowel je auto aan ons verkopen of deze inruilen op een auto uit onze voorraad. Wil je jouw auto verkopen? Dan nemen wij je auto in en maken we het geld naar je over. Kies je voor het inruilen? Dan kun je het bod gebruiken als inruilwaarde bij het kopen van een auto uit onze voorraad. Geef je aan dat je wilt inruilen, dan kunnen we je vaak een betere prijs bieden in vergelijking met het ter verkoop aanbieden van je auto.

Bied je auto aan en je ontvangt binnen enkele uren een vrijblijvend bod. Vul in de vervolgstappen je autogegevens in, inclusief een fotoreportage. Vervolgens ontvang je een goed bod van ons. Wanneer het bod akkoord is kun je de auto inleveren in Bergambacht.

Als je een auto wilt ruilen, dan moet je eerst van je oude auto af. Of kan het ook anders? Bij Vaartland kun je langskomen in Bergambacht, waar we je waarde auto bepalen. We controleren heel jouw auto zowel aan de binnen- als buitenkant.

De eventuele schade wordt opgenomen en de kilometerstand wordt genoteerd. We controleren het onderhoudsboekje en natuurlijk de technische staat van de auto. Hierbij kijken we naar de pluspunten van de auto zoals extra opties en dit samen geeft de auto zijn de inruilwaarde auto. Omdat je je auto wilt inruilen gaan we nu kijken welke nieuwe occasion je op het oog hebt. We maken vervolgens een prijs voor de auto die wordt ingeruild en de nieuwe auto.

Dankzij onze waarde check kun je eenvoudig met je kenteken de waarde van je tweedehands auto berekenen. Zo ontvang je thuis vanaf je bank een goede prijs voor jouw huidige auto. Ook voor je auto ouder dan 15 jaar of je auto ouder dan 12 jaar kunnen we de auto waarde berekenen. Let wel goed op dat de inruilwaarde van een auto niet hetzelfde is als een dagwaarde. De dagwaarde auto wordt bepaald door een verzekeringsmaatschappij. Je kunt de inruilwaarde wel gebruiken als een indicatie van je dagwaarde.

Ben je opzoek naar een andere of nieuwere auto en wil je, je oude auto inruilen? Dan ben je bij Vaartland.nl aan het goede adres. We hebben een breed aanbod van de meest gangbare occasions en helpen je graag op weg met jouw auto inruilen. Met onze inruil tool weet je binnen 24 uur wat de waarde van je auto is. 

Maar met een auto inruilen komen er veel vragen op zoals: Wat krijg ik voor mijn auto terug bij inruil? Wat is mijn auto waard bij inruil? En hoe gaat het te werk als ik mijn auto omruilen wil? In deze pagina helpen we je graag verder met een antwoord op je vraag: hoeveel is mijn auto waard?

Je wilt graag een nieuwe auto kopen of misschien wil je juist een nieuwe auto inruilen? Dan kun je er voor kiezen om je auto te laten opkopen of inruilen. Als je op zoekt bent naar een nieuwe auto is een auto inruilen een goed idee. Het voordeel van ruilen bij Vaartland is de goede inruil waarde. Bij inruil krijg je vaak meer voor je auto dan wanneer je deze zelf verkoopt of laat opkopen bij een dealer. Een ander voordeel van inruilen is dat je niet zonder auto komt te zitten. Je ruilt natuurlijk je auto in op een nieuwe waarna je met deze op weg kan.

Een andere manier om je auto alvast aan te melden voor inruilen is om een gratis account aan te maken op onze website. Zo kun je ook de auto online inruilen. Je vermeldt hierbij alle belangrijke gegevens en kenmerken van de auto. Je uploadt foto’s van de auto en zet alle gegevens door via het account. Binnen enkele kantooruren krijg je een passend voorstel. Wanneer je vervolgens met de auto op locatie komt, wordt de auto helemaal gecontroleerd en komt er een uiteindelijk bod eventueel in combinatie met de nieuwe auto.

Nieuwe auto inruilen

Het gebeurd nog wel eens dat je bij een merkdealer meer inruil krijgt voor je auto. Het nadeel is dat je dus een nieuwe auto moet kopen. Op een nieuwe auto inruilen is dus zeker niet voordelig. Het beste kun je een auto inruilen op een jong gebruikte auto van 2 tot 5 jaar oud. De auto is dan aanzienlijk goedkoper en zelfs met een iets lagere inruil dus voordeliger.

Auto met financiering inruilen

Bij een auto verkopen of inruilen waar financiering op zit, zijn je opties beperkt. Je kunt een gefinancierde auto niet inruilen op een andere auto. Eerst zul je de lening moeten aflossen. Pas dan kun je, je auto ruilen of verkopen. In het geval van een lease auto inruilen hangt het af van de maatschappij. In sommige gevallen kun je, je lease auto inruilen op een beter model en zo je auto "upgraden".

De beste prijs voor mijn auto

De beste prijs voor je auto krijg je meestal door hem op online advertentiesites, zoals Marktplaats, Speurders, Autoscout24 en Autotrack aan te bieden. Hierbij moet je wel zelf de auto verkopen en de tenaamstelling regelen. Je auto inruilen bij een dealer is dan veel makkelijker. Zeker als je geen onbekende mensen langs je deur wilt. Bij het inruilen van je oude auto hoef je, je ook geen zorgen te maken over de betaling. De inruil prijs wordt in de prijs van je nieuwe auto verwerkt in de vorm van een korting.

Veelgestelde inruil vragen

Wat betekent inruil auto?

Als je een auto koopt bij een autodealer of autohandelaar, dan kun je door je huidige auto inruilen korting krijgen op die auto. De waarde van deze inruilkorting hangt af van de staat, leeftijd en het type auto dat je wilt inruilen. Gaat het om een oude auto in slechte staat? Dan is het mogelijk dat een handelaar deze niet wilt inruilen.

Wat is beter auto inruilen of verkopen?

Het meeste geld voor je auto krijg je meestal door hem zelf te verkopen advertentiesites zoals Marktplaats, Speurders, Autoscout24 en Autotrack. Het kost je wel de meeste inspanning. Je moet dan zelf de auto schoonmaken, fotograferen, proefritten maken, tenaamstelling enz. Bij inruil krijg je mogelijk minder voor je auto terug maar daarentegen bespaard het je wel veel zorgen.

Wat is het voordeel van een auto inruilen?

Het voordeel van een auto inruilen is dat het je een hoop zorgen kan besparen. Denk hierbij aan zelf de auto tekoop zetten, mensen thuis ontvangen om de auto te bezichtigen en een proefrit te maken en zelf de tenaamstelling moeten regelen. Bij inruil zorgt de dealer hier voor.

Wat meenemen bij auto inruilen?

Bij het inruilen van je auto moet je minimaal het volgende mee nemen: Een geldige ID-kaart of paspoort, voertuigbewijs én tenaamstellingsbewijs óf de kentekencard, overschrijvingsbewijs óf tenaamstellingscode, en een onderhouds- en reparatie boekje. Let er goed op dat de tenaamstellingscode altijd uit 2 delen bestaat.

Wat betekent inruil voordeel?

Sommige dealers geven als actie tijdelijke een hogere inruilwaarde voor je oude auto. Dit wordt vaak inruil voordeel of extra inruilpremie genoemd.

Zij gingen je voor

Bij vaartland Breda deze een audi s3 gekocht. Onderhandelingen gingen perfect en ook de inruil was goed geregeld. In 1 week kon ik de auto halen. Top service

Kasijoji

Wij zijn heel erg tevreden over de auto die we gekocht hebben. Zeer tevreden op de manier hoe we geholpen zijn door verkoper Thijs. Ook de probleempjes zijn door Vaartland Apeldoorn op een adequate manier opgelost

Willy Nauta

Zojuist een Audi S5 gekocht en afgeleverd. Met een kleine technische hobbel welke perfect en geheel naar tevredenheid door Martijn Snoei is opgepakt en afgehandeld. Dank Martijn!

John Van wanrooij

Vandaag onze mooie auto mogen ophalen! Zijn heel erg goed geholpen en er werken ontzettende aardige mensen. Dank jullie wel voor alles.

MaRSJuH van Meurs-DiKS
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl