Contact met Vaartland.nl

 

Auto verkopen? Vul je kenteken in!

1

Doe gratis een vrijblijvende taxatie.

2

Ontvang binnen 1 uur een bod op jouw auto!

3

Je bod is gegarandeerd 14 dagen geldig.

4

Zonder gedoe of tussenpersoon je auto verkocht!

Vul je kenteken in

Liever persoonlijk contact? Onze inkoper Nino staat voor je klaar!

Whatsapp Nino via onderstaande button

whatsapp button.png

 

Wil je jouw auto verkopen? Dan wil je hiervoor natuurlijk een betrouwbare partij vinden. Je wilt de beste prijs voor je auto, of je hem nu gaat inruilen of dat je alleen je auto wilt verkopen. Bij Vaartland kan je jouw auto online verkopen of bij onze vestiging in Bergambacht. Maar je auto verkopen, hoe werkt dat?

Wij kopen je auto in en kunnen hiervoor direct het bedrag overmaken. Zodra je auto is aangeboden via je online account kun je binnen enkele uren al een vrijblijvend bod ontvangen. Wij bieden je auto aan bij meer dan 250 autobedrijven. Op deze manier kun je snel een bod ontvangen op marktwaarde. Wij laten niet alleen onze eigen bedrijven maar ook andere bedrijven bieden op je auto. Juist op deze manier weet je zeker dat je een eerlijk en onafhankelijk bod ontvangt. Accepteer je het bod dan kun je je auto inleveren in Bergambacht

Dus als je op een dag besluit: “ik wil mijn auto verkopen” dan helpt Vaartland.nl je graag verder. Je kunt uiteraard ook je auto bij ons inruilen. De waarde van je auto kun je dan direct inzetten bij de koop van je nieuwe auto. Je kunt het echter ook alleen bij autoverkoop houden waarna snel het geld van je verkochte auto op je rekening staat. Via de Vaartland autoverkoop site kun je snel en makkelijk je auto aanbieden en verkopen voor de beste prijs.

Wil je, je auto verkopen? Dan heb je een kentekenbewijs (of kentekencard) met de tenaamstellingscode van het voertuig nodig. Bij een particuliere verkoop moet de verkoper ook het Overschrijvingsbewijs of Tenaamstellingsbewijs, en het kentekenbewijs met de tenaamstellingscode overhandigen aan de koper.

Het is belangrijk om op een paar dingen te letten als je je auto wilt verkopen. Zorg in eerste instantie dat je auto er netjes uitziet. Maak hem schoon, zowel van binnen als van buiten. Maak vervolgens mooie foto’s van je auto waarmee je auto het beste tot zijn recht komt.

De waarde van je auto wordt onder andere bepaald door het merk, het bouwjaar en de opties die de auto heeft. Vergeet deze dan ook niet te vermelden bij het aanbieden van je auto. Zorg dat je alle documenten bij de hand hebt die je nodig hebt om je auto te verkopen. En als laatste; wees eerlijk! Weet je dat er schade op je auto zit, wees hier liever eerlijk over dan dat de koper of opkoper hier later achter komt en dit een nadelig effect heeft op de verkoop van je auto.

Wil je, je auto snel verkopen dan heb je meerdere opties. Je kunt kiezen voor een openbare auto verkoop, via marktplaats auto verkopen of via autoverkoopsites. Een auto particulier verkopen is natuurlijk altijd een optie. De vraag is dan alleen of je er wel de beste prijs, en dus deal, uithaalt. Bij auto verkoop is het fijn om te weten dat je een betrouwbare partner hebt gevonden. Vaartland.nl hanteert meerdere stappen waarmee je je auto snel verkopen kunt.

Via onze tool vragen we je de gegevens van je auto in te vullen en wat foto's te maken. Vervolgens vragen we je om jouw persoonsgegevens in te vullen zodat we contact met je op kunnen nemen wanneer er een interessant bod is voor jouw auto. Na het versturen van je aanvraag gaan wij aan de slag om het beste bod voor jou te verzamelen. Vaak heb je binnen enkele uren al een reactie. 

Auto snel verkopen

Op Vaartland.nl kun je, je auto eenvoudig te koop aanbieden. Zo kun je snel en gemakkelijk je auto verkopen, zonder dat daar onderhandelingen aan de deur of discussies met een dealer of garage aan vooraf gaan. In de meeste gevallen heb je al binnen 48 uur je auto aan ons verkocht.

Ik wil mijn auto verkopen

Voor het verkopen van je auto moet je minimaal het volgende bij je hebben: Een geldige ID-kaart of paspoort, voertuigbewijs én tenaamstellingsbewijs óf de kentekencard, overschrijvingsbewijs óf tenaamstellingscode, en een onderhouds- en reparatie boekje. Let er goed op dat de tenaamstellingscode altijd uit 2 delen bestaat.

Beste manier auto verkopen

De beste manier om je auto te verkopen is afhankelijk van de reden dat je, je auto verkoopt. Wil je er een andere auto voor in de plaats, dan is inruilen bij een dealer een goede optie. Heel gemakkelijk, maar het levert niet altijd het hoogste bedrag op. Het meeste geld voor je auto krijg je meestal door hem zelf te verkopen advertentiesites zoals Marktplaats, Speurders, Autoscout24 en Autotrack. Maar dit moet je wel allemaal zelf regelen en daar komt best veel bij kijken.

Veelgestelde auto verkopen vragen

Hoe kan ik mijn auto snel verkopen?

Voor het snel verkopen van je auto is het belangrijk dat de auto er zo goed mogelijk uit ziet. Laat hem desnoods professioneel van binnen en buiten schoonmaken. Zorg dat je pieren compleet zijn zoals het kentekenbewijs of kentekencard en alle andere documenten die iets vertellen over de onderhoud en APK van je auto.

Waar kun je gratis je auto verkopen?

Het verkopen op advertentiesites zoals Speurders, Autoscout24 en Autotrack is gratis. Je auto verkopen via marktplaats kost 25 euro per 4 weken. Op Vaartland.nl kun je, je auto eenvoudig te koop aanbieden. Zo kun je snel en gemakkelijk je auto verkopen. In de meeste gevallen heb je al binnen 48 uur je auto aan ons verkocht.

Hoe lang duurt een auto verkopen?

Op Vaartland.nl heb je in de meeste gevallen al binnen 48 uur je auto aan ons verkocht. Een voordeel is dat de veiligheid rond betaling en papierwerk gegarandeerd is.

Zij gingen je voor

Super goed en adequaat geholpen door Kaan! Netjes en eerlijk verhaal. Auto was zoals op de foto’s! Hier koop ik zo weer een auto!

Alex Tabak

Hele fijne ervaring gehad bij de garage en erg goed geholpen door Thomas! Mijn huidige autootje ingeruild voor een super mooie nieuwe auto :)

Charlene Cheung

Ik ben super geholpen bij de aankoop van mijn eerste auto door Casper en Martijn, uitgebreide uitleg en goed meegedacht met de wensen. Kortom betrouwbare partij en een aanrader als je op zoek bent naar een occasion!

Rene Mureau

Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. We hebben eerst op het gemak bij de auto gekeken en werden daarna goed geholpen door Gerben. Ik ben super blij met mijn auto! Bedankt!

Jarno Timmerman
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl