Vaartland.nl klanten landkaart

Al meer dan 30 jaar is Vaartland.nl succesvol als dealer van occasions. Sinds de oprichting 1986 is er binnen het bedrijf veel verandert behalve de familiare sfeer en korte lijnen. 

Door onze enorme ervaring heeft Vaartland.nl een solide inkoopnetwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Zo profiteer jij van een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige occasions tegen een zeer competitieve prijs.

Gemiddeld wordt een Vaartland.nl occasion binnen 60 dagen verkocht. Dat komt vooral door de gunstige prijsstelling in relatie tot de kwaliteit van onze occasions.

Sinds de start van ons bedrijf staat de teller inmiddels boven de 200.000 verkochte occasions. Daar zijn we als organisatie enorm trots op. Dit succes en de waardering van onze klanten, biedt ons kansen om verder te groeien op de Nederlandse markt.

Jaarlijks worden er door Vaartland.nl meer dan 6.000 occasions verkocht. Hierdoor is Vaartland.nl in staat om in grote hoeveelheden occasions in te kopen tegen een scherpe prijs. In combinatie met onze gunstige verkoopcondities en de kwaliteit van onze occasions, besparen onze klanten veel geld bij de aanschaf van hun occasion.

 

204.550 Tevreden klanten gingen je voor

Met 33 jaar ervaring en al 204.550 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 33 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Online kopen in heel Nederland

Zij gingen je voor

Mijn ervaring met Vaartland is zeker positief te noemen. Korte en directe lijntjes, er werd meegedacht en ik ben aardig te woord gestaan. Daarbij bevalt de auto ook nog steeds.

Tamara uit Zwijndrecht

Top service prima mensen ook in het natraject na de verkoop zelf ben ik meer dan tevreden prima service gewoon weg super een dikke duim!

Berend uit Sneek

Dit bedrijf komt na wat ze zeggen en wordt verkocht of het in eigenbelang is om een zeer tevrede klant met in hun ogen en die van de klant een goede auto te hebben verkocht of hebben gekocht !!

Reijer uit Veenendaal

Ik werd super vriendelijk geholpen door een jonge verkoper. Een week later gebeld dat de auto er stond en aangezien ik al wist wat ik voor mijn auto terug kreeg was de deal zo gemaakt. No nonsense bedrijf, snel en zakelijk geholpen maar toch erg vriendelijk.

Lenneke uit Rotterdam
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen