Contact met Vaartland.nl

Opel occasions

Opel Occasion een betrouwbare auto in elke model

Opel gaat als merk al vele jaren mee, dit betekent dat een Opel kopen, kiezen is uit een breed assortiment aan Opel Occasions. De modellen variëren van compacte stadsauto’s zoals de Opel Astra tot SUV’s en de Opel Combo bestelwagen. Waar let je op als je een occasion Opel gaat kopen. Een ding weet je al, Opel is een betrouwbaar merk met een dito imago.

Waar op letten bij het kopen van een gebruikte Opel?

Misschien overweeg je om over te gaan tot een Opel GT kopen voor het sportieve rijden of tot een Opel Manta kopen, een van de populairste modellen uit het Opel aanbod. Maar er zijn verschillende Opel occasions die goed kunnen passen. Allereerst is belangrijk om te weten waarvoor je de auto gaat gebruiken, zakelijk of als (compacte) gezinsauto, heb je een voorkeur voor brandstof of een plug-in hybride zoals de Opel Ampera. Maar ook het vermogen van de motor van een 1.0 Turbo voor de Opel Corsa tot een 2.0 CDTI Opel Insignia. In de zoekfunctie geef je snel en eenvoudig je wensen op en het lijstje met de gebruikte Opel en prijs Opel dat bij je wensen past, verschijnt in beeld.

Een Opel Occasion met een passende Opel prijs

Met een tweedehands Opel koop je een kwalitatief merk en een goedkoper alternatief ten opzichte van de andere Duitse merken, Mercedes en BMW. Via de handige zoekfunctie kun je van tevoren al je wensen aangeven. Op basis daarvan toont Vaartland.nl je het totale Opel aanbod dat aan je eisen voldoet of breng een bezoek aan een van de showrooms van Vaartland.nl voor een proefrit in je Opel occasion. Mochten we niet direct het model op voorraad hebben wat je zoekt. Neem an direct contact op met de klantenservice. Grote kans dat we binnenkort een model verwachten dat aan je wensen voldoet!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl