Contact met Vaartland.nl

Opel Corsa occasions

De Opel Corsa occasion staat klaar om op pad te gaan

De Opel Corsa occasion is een van de bekendste Opel modellen in Nederland en net als zijn grotere broer, de Astra, het toonbeeld van een betrouwbare hatchback. De Opel Corsa occasions ontbreekt het niet aan de dynamiek die je van een supermini in bijvoorbeeld een stad als Rotterdam wenst. Maar waar let je op als je een Opel Corsa occasion gaat kopen. Een ding weet je al, de Opel Corsa occasions zijn gebouwd met de degelijke, geavanceerde Duitse techniek.

Waar op te letten bij het kopen van een occasion Opel Corsa?

Een Opel Corsa kopen vraagt net als elke andere occasion om zorgvuldigheid en aandacht, Vaartland.nl maakt het maken van deze keuze eenvoudiger. De tweedehands Opel Corsa is verkrijgbaar met 3 of 5 deuren. De 5-deurs Corsa is net iets praktischer als je veelvuldig van de achterbank gebruik wilt maken, de 3-deurs toont sportiever. De achterbak biedt ruimte voor bagage en boodschappen tot 280 liter en heb je meer ruimte nodig dan klap je de achterbank in en heb je tot 1.090 liter laadruimte. De occasion Opel Corsa is uitgevoerd met benzine- en dieselmotoren, in benzine zijn ze verkrijgbaar in 1.2, 1.4 (beide met of zonder turbo) of 1.3 - 1.7 CDTI motoren en ook is er een 1.5 dieselmotor.

Op zoek naar een Opel Corsa aanbieding

Afhankelijk van de leeftijd, km-stand en uitvoering wordt de Opel Corsa prijs bepaald. De handige zoekfunctie van Vaartland.nl geeft je snel het Opel Corsa occasions aanbod inclusief de eventuele Opel Corsa aanbieding. In de zoekfunctie geef je exact aan wat jouw eisen zijn, inclusief je budget, op basis hiervan toont Vaartland.nl je het totale Opel Corsa occasion aanbod.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl