Contact met Vaartland.nl

De Opel Grandland X – Een ruime en sportieve SUV

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Een van de meest verkochte SUV-occasion van de laatste tijd is de Opel Grandland X. En dit is niet zonder reden. De Opel Grandland X heeft een robuuste uitstraling, maar met zijn dynamische lijnen biedt deze occasion een toch sportief design, wat veel mensen aanspreekt. Uitgerust met sportieve lichtmetalen velgen, een panorama dak en een overdosis aan comfortopties. De Opel Grandland X is niet voor niets een succes in de SUV-markt. 

Een sportieve uitstraling

Het exterieur van de Opel Grandland X kenmerkt zich door zijn ruime en robuuste uitstraling. Ondanks dat je te maken hebt met een SUV van serieus formaat, is de Opel Grandland X er toch in geslaagd om een sportieve uitstraling af te geven. Dit is onder andere te danken aan de strakke lijnen, sportief aflopende achterzijde en 17” inch lichtmetalen velgen. Daarbij komt de Opel Grandland X er ook in verschillende kleurcombinaties, waar het dak in glanzend zwart wordt uitgevoerd. Dit geeft een extra sportieve uitstraling aan de occasion. Ondanks de grote hoeveelheid ruimte die je bij de Opel Grandland X occasion krijgt, ben je ook verzekert van een dosis sportiviteit. 

Comfortabel en degelijk zoals we van Opel gewend zijn

Het interieur van de Opel Grandland X is precies zoals we van Opel gewend zijn. Het is een degelijk en comfortabel interieur, te beginnen bij de gebruikte materialen. De Opel Grandland X is uitgerust met een interieur dat zowel in stoffen, als lederen bekleding kan worden uitgevoerd. Daarnaast is de Opel Grandland X uitgerust met een digitaal ‘Pure Panel’ scherm, zoals Opel het zelf omschrijft. Dit is één enkele grote display waar zowel alle rijinformatie als multimedia op kan worden afgespeeld. Een vergelijkbaar multimediasysteem zoals we kennen van andere Premium merken! 

Een krachtige aandrijving, maar ook in hybride-variant

De prijs van de Opel Grandland X occasion is degelijk, zoals we van Opel gewend zijn! Hierdoor krijg je garantie voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor deze uitstekende prijs krijg je motorisch een kwalitatief goede motor met ergonomische prestaties. Te beginnen bij de brandstofvariant, deze is beschikbaar tot een vermogen van 130 pk en het verbruik ligt gemiddeld gezien rond de 1 op 15,6 km. Dit is begrijpelijk, gezien het zwaardere gewicht van de SUV. Echter is de Opel Grandland X ook beschikbaar in hybride variant! Hiermee druk je je brandstofkosten omlaag, maar natuurlijk ook de schadelijke uitstoot omlaag!

Met een veilig gevoel de weg op

De Opel Grandland X occasion is een moderne auto, niet alleen aan het exterieur te zien, maar ook op het gebied van systemen en veiligheid. Te beginnen met de veiligheidssystemen waar de Opel Grandland X mee is uitgerust. De Opel Grandland X occasion beschikt over het ‘Night Vision’ systeem, waar een infraroodcamera ervoor zorgt dat het zicht verbetert in de nacht! Daarnaast is de Opel Grandland X uitgerust met systemen zoals automatische noodrem assistent, advanced parking assist en een 360 graden parkeercamera. Ook zorgen het Lane-Assist en Highway Integration Assist pakket dat je je veilig via de snelweg kunt verplaatsen! Al met al is de Opel Grandland X een SUV rijk uitgerust met veiligheidssystemen. Je gaat absoluut met een veilig gevoel de weg op!

De ideale occasion voor wie sportief en veilig wilt rijden

Voor wie opzoek is naar een ruime SUV, maar toch ook waarde hecht aan sportiviteit, is de Opel Grandland X wellicht precies wat je zoekt! Met een sportieve uitstraling door zijn aflopende daklijnen en sportieve lichtmetalen velgen ben je met de Opel Grandland X gegarandeerd een sportieve rijder. Daarbij is de Opel Grandland X ook rijk uitgerust met comfortabele opties en niet te vergeten veiligheidsopties. Denk hierbij aan 360 graden camera en Lane-Assist. Bekijk ook zeker de kleine variant op onze website, de Opel Crossland X

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl