Contact met Vaartland.nl

Opel Mokka Occasions

Opel Mokka occasion of tweedehands Opel Mokka kopen

De Opel Mokka is een kleine SUV van Opel die sinds 2012 gebouwd wordt. Na bijna 10 jaar zie je deze auto ook veel als Opel Mokka occasion terugkomen op de markt. De Opel mokka prijs is dan nog aantrekkelijker. Deze SUV biedt ondanks dat hij klein is aan de buitenkant, verrassend veel ruimte aan de binnenkant. Bekijk op Vaartland.nl het gehele aanbod Opel mokka occasions.

Waarom een tweedehands Opel mokka kopen.

De occasion Opel Mokka is een leuke sportieve auto die zowel goed te gebruiken is voor langere ritten als de kortere afstanden. De auto komt met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving en kan afhankelijk hiervan ook wat ruiger terrein aan. Hij heeft prettig rijgedrag en de prijs Opel Mokka ligt gemiddeld als je kijkt naar de directe concurrenten. Er zijn meerdere motoropties mogelijk net als de extra opties die per model verschillen. Sinds enkele tijd is er ook een volledig elektrische versie van de Opel Mokka beschikbaar. Het tweedehands aanbod hiervan is nu nog niet zo groot maar dat zal in de komende jaren zeker toenemen.

Hoe vind ik de beste aanbieding Opel Mokka?

Een goede aanbieding voor een tweedehands Opel mokka kun je bij Vaartland.nl vinden. Elke dag vernieuwen wij ons aanbod op de website. Staat vandaag niet jouw model er bij dan kan dit binnen een paar dagen helemaal anders zijn. Ook in onze vestigingen in heel Nederland kun je langskomen voor een Opel Mokka offerte op maat.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl