Contact met Vaartland.nl

Opel Astra occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Opel Astra occasion misschien wel het populairste model van Opel

Opel Astra is een betrouwbare auto en een van de populairste modellen in Nederland. De Opel Astra occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, carrosserievormen en motorinhoud. Heb je een voorkeur voor een occasion Opel Astra hatchback of station, of liever een cabrio. Afhankelijk van je budget kies je jouw uitvoering, die is beschikbaar van basis tot luxe met een daarbij behorende Opel Astra prijs. Waar let je op als je een Opel Astra occasion gaat kopen. Een ding weet je al de Opel Astra occasions zijn deugdelijk en staan op veel wensenlijstjes. Laat de zoektocht naar je tweedehands auto Opel Astra beginnen bij Vaartland.nl.

Waar moet je op letten bij het kopen van een occasion Opel Astra?

De Opel Astra waarde wordt bepaald door zijn populariteit en het feit dat het een waardevast model is. De Opel Astra is er in een 3- en 5 deurs uitvoering. Afhankelijk van je behoefte, toont een 3-deurs wat sportiever waarbij de 5-deurs praktischer is als bijvoorbeeld gezinsauto. De efficiënte en veelzijdige Astra biedt comfort aan het hele gezin. De 2015 generatie Opel Astra occasion toont wat moderner dan zijn voorgangers. In vergelijking met de concurrentie is de Opel Astra standaard al compleet uitgevoerd en zeker ook geschikt voor zakelijk gebruik. De motoren zijn beschikbaar in 1.2 turbo, 1.4 turbo of 1.7 CDTI. Je hebt de keuze tussen benzine en diesel.

Opel Astra kopen voor een Opel Astra prijs

De prijs Opel Astra wordt bepaald door de leeftijd, km-stand en hoe de carrosserie er van de Astra er uit ziet. Via de handige zoekfunctie kun je exact aangeven wat jouw eisen zijn, inclusief je budget, op basis daarvan toont Vaartland.nl je het totale Opel Astra occasion aanbod volgens jouw wensen en voorwaarden. Het voordeel van de Opel Astra is de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Door zijn goed betaalbare instapprijs, kun je de Opel Astra rijk uitrusten met opties.  

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl