Contact met Vaartland.nl

 

Tesla – Model 3 gaat de concurrentie aan

Na de aankondiging in 2017 is de Tesla Model 3 sinds 2019 ook in Nederland te bewonderen op de snelwegen. De Tesla model 3 is meer dan een vervoersmiddel, de 100% elektrische middenklasser leent zich perfect als zakenauto maar ook als comfortabele gezinsauto voldoet deze unieke auto tot in de details.

De Tesla Model 3 2019 kan concurreren met een BMW 3-serie occasion of misschien wel de Audi A4 occasions, want ondanks dat hij neergezet wordt als een kleine en goedkope Tesla is hij in de buitenwereld niet echt klein of goedkoop. Je kunt er makkelijk met 5 personen in vertoeven. En met alle technische snufjes vermaak je je zelfs in een geparkeerde auto Tesla model 3, het wachten bij de laadpaal is nog niet eerder zo leuk geweest, of tijdens de vakantie want een van de standaard Tesla model 3 specificaties is de internetverbinding, in heel Europa ben je gratis online. Dat is handig als je opzoek wilt naar dat leuke restaurantje of die leuke attractie, maar ook je favoriete film of muziek streamen behoort tot de mogelijkheden (ook Spotify Premium is standaard).

 

tesla model 3 modellen
 
 
 
 
 

‘Tesla Model 3 open u’

Nou ja zo eenvoudig opent je Tesla zijn deuren niet, maar toch even anders dan de standaard middenklasser. De Tesla open je met een keycard, je kent ze wel van je hotelkamer maar eenvoudiger is het om je auto Tesla model 3 met de Tesla app op je smartphone te openen, want die heb je toch altijd bij je. Je sleutels vergeet je sneller dan je smartphone. Bluetooth aan en ‘go’.

Tesla Model 3 Vaartland

Tesla model 3 info

De ontwerpers hebben voor Model 3 de nadruk gelegd op veiligheid met een metalen constructie van aluminium en staal is de maximaal veilig zelfs ondanks het glazen dak. Het glazen dak moet toch nog even een extra vermelding krijgen, dankzij het glazen dak hebben de passagiers op de achterbank een ruimtelijk gevoel doordat ze meer hoofdruimte hebben en niet onbelangrijk zit er een UV-bescherming in, dus geen rode hoofden door de zon.

Het moge voor zich spreken dat dit technisch hoogstandje automatisch zorgt voor de noodzakelijke software updates in jouw auto Tesla Model 3. Maximaal zicht dankzij de camera’s aan de achter-, voor- en zijkant, een radar geeft goed beeld van objecten op 160 meter afstand en parkeren is nooit meer wat het geweest is met de ultrasone sensoren van de Tesla. De roze olifant in de kamer of eigenlijk in het interieur van de 2019 Tesla Model 3 is het 17” touchscreen, prominent geplaatst voor de bestuurder en het vervangt eigenlijk het hele dashboard en nog wel meer zoals de hands-free smartphone, de verlichting en het zonnedak. En laat het maar aan Tesla over om het zo te ontwikkelen dat je nooit meer anders wilt. Heb je liever een Tesla met nog meer opties? Of eentje die een stuk groter is? Kies dan respectievelijk voor de Tesla Model S of de Tesla Model X. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief? Kijk dan eens naar een Smart ForFour.

Verschillende Tesla Model 3 varianten

De Tesla model 3 motor is er in 2 uitvoeringen: De Performance heeft de dual motor all-wheel drive die zorgt voor veilig rijden onder alle weersomstandigheden, bereikt een topsnelheid van 261 km/u en is voorzien van een premium interieur. De Long Range is ook uitgevoerd met een dual motor all-wheel, iets lagere topsnelheid van 233 km/u en heeft net als de Performance een premium interieur. Standard Plus heeft achterwielaandrijving en een topsnelheid van 225 km/u maar gezien de maximumsnelheid op de Nederlandse wegen is dit geen probleem, het interieur is gedeeltelijk premium.

Na 30 minuten laden bij een van de Tesla Superchargers rij je makkelijk weer 270 km verder, in de tussentijd vermaak je je met de Tesla in-car-entertainment. Aangesloten op de laadpaal duurt het laden langer maar dan ben je toch thuis of op kantoor.

Bekijk huidige aanbod Tesla Model 3

Plus- en minpunten van de Tesla Model 3

+ Vol met technische snufjes
+ Bliksemsnel
+ Formidabel weggedrag
+ Lage bijtelling

- Touchscreen is even wennen
- Niet goedkoop.
- Afwerking laat hier en daar te wensen over (afwijkende formaten glazen panelen panorama dak, raamrubber achterportier)

Toekomstige Tesla model 3 specificaties

Tesla is continu bezig om zijn Tesla modellen te optimaliseren en te verbeteren, een grotere actieradius, meer veiligheid en autonoom rijden zijn de toekomst. De relatieve kleine autofabrikant, als we het zo oneerbiedig mogen zeggen, is flexibel en speelt snel op veranderingen in en blijft daarnaast op topsnelheid produceren. Het zal niet lang duren voordat er weer nieuwe Tesla Model 3 info volgt.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl