Contact met Vaartland.nl

 

Tesla Model X baanbrekende SUV

De Tesla Model X SUV 2015 is maar aan een handvol Tesla fans uitgeleverd, simpelweg omdat de productie van 507 modellen nog te laag was om meer Tesla Model X auto ’s te verkopen. De reserveringen voor deze bijzondere Tesla Model X waren er al volop en gelukkig duurde het niet lang voordat de Tesla fans met het Tesla model X 2016 in dat jaar op de Nederlandse wegen rond konden rijden.

 
 
 
 
 

Tesla Model X Specificaties

Waarom zou je nu een Tesla Model X kopen? We sommen de meest bijzondere Tesla Model X specificaties van deze SUV voor je op. Dit Tesla model is uitgevoerd met een zogenaamd ‘Biohazard’ luchtfilter, dit filter zorgt voor een goede kwaliteit lucht in de auto, een groot 17-inch touchscreen, de grootste panoramische voorruit die je onbelemmerd zicht biedt. En misschien wel de allerbelangrijkste specificatie: de autopilot. De naar achter-, voor- en zijkant gerichte camera's geeft je 360° zicht op het verkeer, maar ook de ingebouwde radar die objecten op 160 m afstand voor je detecteert en de 12 ultrasone sensoren die meteen signaleren als er een ander voertuig in de buurt komt. Deze feature helpt je uitgerust en veilig op je bestemming aan te komen. Alleen of met je medepassagiers. De verschillende Tesla Model X uitvoeringen bieden zitplaats aan 5 tot 7 personen, afhankelijk van de grootte van je gezin kun je kiezen voor de uitvoering die het beste bij je past.

Het Tesla Model X is de zaken- en gezinsauto bij uitstek, en niet alleen door de vele zitplaatsen, maar hij is ook voorzien van een trekhaak voor de caravan of de boot. Met je Model X SUV wordt op vakantie in eigen land nog aantrekkelijker.

Model Tesla model X Online bereikbaar

Net als zijn kleine broer, de Tesla Model 3,  is de Tesla Model X auto altijd online of je nu de navigatie nodig hebt om op je afspraak te komen of om de software updates van je auto uit te laten voeren. De updates zijn heel simpel, alle nieuwe functies voor je Tesla worden via de Wifi geïnstalleerd, het enige wat je hoeft te doen is aangeven of je update meteen of op een later tijdstip wilt installeren.

Een andere leuke gadget is de AutoPilot hiermee kan de auto zelfstandig rijden. Alhoewel het is wel de bedoeling dat je als bestuurder in je auto zit, want voor je het weet gaat een van de kinderen of de hond er met je auto van door, want wie wil er niet in de Tesla Model X 2018 of Tesla Model X 2019 rijden?

De Tesla Model X auto en de valk

Het is niet helemaal toevallig dat de deuren van deze auto Tesla model X de naam Falcon Wing hebben. De roofvogel heeft vleugels met een indrukwekkende spanwijdte net zoals de deuren van de model X maar het is ook de snelst vliegende vogel (349 km/u) en daarmee het snelste dier ter wereld, een mooiere vergelijking met de snelste SUV van de wereld is er niet (van 0 naar 100 km in 2,9 seconde).

De Falcon Wing deuren in het model Tesla model X maken instappen voor alle gezinsleden makkelijk of je auto nu voor de deur of op een parkeerplaats staat. De deuren gaan soepel en eenvoudig omhoog en voor je het weet ben je in of uit de Tesla Model X.

Tesla model X info voor heel veel bagage

Dankzij de volledige elektrische aandrijflijn van deze Tesla Model X ontstaat er een grote bagageruimte waardoor elk familielid mee kan nemen wat hij of zij maar wilt. Maar een kastje vervoeren kan natuurlijk ook, als het nodig is klap je de achterbank(en) gewoon op. Deze Tesla Model X SUV heeft zelfs een extra bergruimte aan de voorzijde, genoeg plaats dus voor bijvoorbeeld alle wintersportkleding. De Tesla Model X bewijst op meerdere vlakken een zeer fijne gezinsauto te zijn. 

Bekijk huidige aanbod Tesla Model X

Plus- en minpunten van de Tesla Model X 

+ Veel bagageruimte
+ Uitgebreid laadpaal netwerk
+ Technische snufjes
+ Design

- Regensensor werkt niet goed
- Afstandsbediening sleutel werkt soms niet
- Navigatie heeft internetnetwerk nodig
- Krappe 3zitrij

 

Tesla model X en de toekomst

De Tesla model X is door SpaceX gebruikt om de astronauten naar het lanceerplatform van het Kennedy Space Center te brengen waar de Crew Dragon voor hen klaar stond om de ruimte in te gaan. Voor het Tesla model X 2021 worden nieuwe batterij-updates verwacht inclusief een nieuw oplaadpoort en wellicht draadloos je smartphone opladen in je Tesla.

Veelgestelde Tesla Model X vragen

Hoeveel kost een Tesla Model X?

De nieuwprijs van een Model X begint bij € 99.990 voor de Long Range (het instapmodel), de Plaid versie kost € 119.990.

Hoeveel kost een Tesla per maand?

Je financiel least de Tesla Model X al voor € 1.058 per maand.

Hoe snel gaat een Tesla Model X van 0 naar 100?

De Model X accelereert van 0 naar 100 km/u in 3.1 sec en heeft een topsnelheid van 250 km/u.

Hoever kan een Tesla Model X rijden?

De Tesla Model X Long Range kan met de 100 kWh capaciteit ongeveer 440 kilometer rijden voor je hem weer moet opladen. Daarvan is 95 kWh daadwerkelijk te gebruiken (schatting). De daadwerkelijke actieradius is echter sterk afhankelijk van factoren als rijgedrag, klimaat en route.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl