Contact met Vaartland.nl

Tesla Model 3 occasions

De Tesla Model 3 is een zeer tot de verbeelding sprekende sedan. Dit innovatieve voertuig is heeft een sportief design, levert wegprestaties die hier volledig bij aansluiten, is luxueus ingericht en is volledig elektrisch. Veel mensen overwegen dan om deze auto te kopen maar de Tesla Model 3 prijs ligt uiteraard erg hoog. Dit is dan ook de reden dat de Tesla Model 3 occasions zo enorm in trek zijn. De prijs Tesla Model 3 occasion is een stuk gunstiger en je hebt de beschikking over dezelfde auto. Behoor jij tot de groep mensen die hier interesse in hebben? Bekijk dan zeker het aanbod van Vaartland. Wij hebben zeer veel keuzemogelijkheden in tweedehands Tesla Model 3 modellen, waaronder de variant die geschikt is voor langere afstanden; Tesla model 3 long range. Ook is er de sportieve uitvoering; De Tesla Model 3 Performance

Tesla Model 3 kopen begint bij Vaartland

De naam Vaartland ken je ongetwijfeld. Wij zijn een van de grotere auto occasion bedrijven van ons land. We onderscheiden ons door een zeer ruim aanbod in tweedehands Tesla Model 3 modellen en onze uitstekende service. Een Tesla Model 3 kopen begint dan ook bij Vaartland. Bekijk op onze website ons ruime aanbod in gebruikte Tesla Model 3 modellen. Met behulp van de zoekfilters kun je eenvoudig ontdekken welk 2e hands Tesla Model 3 het meest voor jou in aanmerking komt. Uiteraard ben je van harte welkom in een van onze vestigingen om de auto te bekijken. Onze medewerkers staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren.

Kosten Tesla Model 3

De Tesla Model 3 kosten voor de aanschaf van de model 3 ligt wellicht wat hoger door het gebruik van de elektrische aandrijving maar dan heb je wel een tot de verbeelding sprekende auto. Wil je wat meer luxe? Kijk dan naar een Jaguar i-pace of Kia-e Niro als je budget iets lager is. De koop van een Tesla Model 3 occasion is dan ook een goede investering. Je hebt een fantastische auto die zeer waardevast is. Dit is immers het geval met iedere Tesla.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl