Contact met Vaartland.nl

Renault Clio occasions

Renault Clio occasions staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid

De Renault Clio is niet alleen bekend om de betrouwbaarheid van de auto maar ook om zijn soepele rijgedrag, technologie en zuinigheid. De ruimte in de Clio occasion hatchback maakt deze auto tot een topper in zijn klasse. Ben je op zoek naar je eerste auto? Of wil je een boodschappenauto of misschien wel je eerste familieauto? Kijk dan naar de Renault Clio aanbieding.

De Renault Clio prijs bepaal je zelf

De prijs Renault Clio wordt bepaald door de leeftijd van de occasion, motoruitvoering, de km’s op de teller en hoe goed hij is onderhouden. Er is een ruim aanbod als je overgaat tot een Renault Clio tweedehands kopen, je bepaalt wat voor jou belangrijk is, kosten onderhoud, leeftijd en uitvoering. Belangrijk om te weten is dat elke generatie Clio comfortabel, modern en zuinig is en de Renault Clio geproduceerd vanaf 2013 is zelfs enorm zuinig.

Waar let je op bij een Renault Clio kopen

De Renault Clio is verkrijgbaar als een driedeurs hatchback, afhankelijk van de uitvoering die je kiest, en heb je de beschikking over bijna 300 liter bagageruimte. Gebruik je deze middenklasser gezinsauto voor familie-uitjes, woon-werkverkeer of gezellig met de kleinkinderen op pad, met de Clio auto kan dat. Zoek je net wat meer ruimte? Dan kan je kijken naar een Renault Megane of bijvoorbeeld een Citroën C3.

Met de handige zoekfunctie in Vaartland.nl voer al je wensen in en op basis hiervan worden alle beschikbare Renault Clio occasions getoond. De comfortabele occasions zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en allemaal al vanaf de eerste generatie gebouwd volgens de innovatieve Renault technologie. Interesse in een Clio? Vraag een offerte Renault Clio aan via Vaartland.nl voor jouw nieuwe tweedehands auto Clio. 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl