Contact met Vaartland.nl

Renault Captur occasions

Op avontuur met je Captur occasion

Op zoek naar mini SUV Renault Captur occasions met veel ruimte? De populaire Captur occasion is een veelgevraagd model gezien de hoge verkoopcijfers. Met een occasion Renault Captur kies je voor vrijheid en de betrouwbaarheid van het Franse merk. De Captur stads SUV is gebaseerd op zijn kleinere broer de Renault Clio. Ben je op zoek naar een ruime Captur? Hoe jonger de Renault occasions is, hoe groter het formaat van de auto wordt (in vergelijking met de eerste generatie).

Waar let je op bij een Renault Captur occasion

De Renault Captur is in 2017 geïntroduceerd waardoor je vaak al een jonge occasion kunt aanschaffen. De Captur is verkrijgbaar met verschillende motoren zoals een 3-cilinder benzinemotor met 100 pk (zowel handgeschakeld als automaat) of een 4-cilinder benzinemotor van 130 of 155 pk. De 100 pk Bifuel motor rijdt zowel op benzine als op LPG. Vanaf voorjaar 2020 is ook de plug-in hybride leverbaar.

Renault Captur occasion kopen welke past bij jouw levensstijl

De Renault Captur is de perfecte stads SUV, je rijdt comfortabel door de stad maar ook op de snelweg is het een fijne mini SUV. De Captur deelt het onderstel met de Renault Clio waardoor je fijne rijeigenschappen kan verwachten. Als gezinsauto is deze Captur waarschijnlijk net te krap voor de hele lange passagiers die op de achterbank plaats gaan nemen. De verschuifbare achterbank zorgt wanneer gewenst voor een kofferruimte van maximaal 536 liter. De Captur is er in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, van het instapmodel Life lopen de varianten op van de Luxe en Zen, naar Intens, Edition One en Captur Initale Paris. De laatste is de duurste versie en het meest luxe uitgevoerd. In de snelle zoekfunctie van Vaartland.nl vul je al je wensen en hoeveel je wilt uitgeven in en alle modellen Renault Captur occasions verschijnen op jouw scherm.

 

 

 

 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl