Contact met Vaartland.nl

Renault Twingo Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De vrolijke, hippe en ondeugende Renault Twingo occasion is misschien wel de leukste stadsauto. De Twingo occasions zijn allemaal uitgevoerd met mooie ronde vormen. De Twingo is een populaire auto die je veelvuldig op de weg vindt, hij manoeuvreert snel en gemakkelijk door de stad en je parkeert hem snel in die kleine parkeerplaatsen waar een grote auto niet in past.

Renault Twingo kopen, waarop moet je letten

De Twingo occasion is een fijne compacte auto die net afwijkt van de concurrentie, een eigenwijs dashboard met een centraal geplaatste digitale snelheidsmeter en waarschuwingslampjes achter het stuur en een volledig schuifbare achterbank waarbij de bestuurder kan kiezen voor meer beenruimte of een grotere kofferruimte. 

De Twingo 2014 is samen met Smart ontwikkeld en vanaf dat moment is de motor achterin en heeft hij achterwielaandrijving. De auto is ook iets kleiner ten opzichte van de vorige generaties.

Prijs Renault Twingo passend bij je budget

De occasion Renault Twingo is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van het basismodel Life tot de meest luxe uitvoering Intens. Motorisch kun je kiezen uit verschillende benzine- en dieselmotoren afhankelijk van je eigen wensen en rijgedrag. Wil je een jonge Renault Twingo kopen en is je budget beperkt? De Twingo Life is de standaarduitvoering met stuurbekrachtiging. Kies je voor meer luxe zoals airconditioning en een verstelbaar stuur, dan is de Twingo Collection meer jouw auto. De Twingo Intens is perfect als je veel in de stad moet zijn en de hulp van parkeersensoren kunt gebruiken. In de handige zoekfunctie van Vaartland.nl voer je al je wensen in en op basis hiervan toont Vaartland.nl je alle passende Twingo modellen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl