Contact met Vaartland.nl

Renault ZOE occasions

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

De Renault ZOE occasion pionier in elektrisch rijden

Op zoek naar een 100% elektrische auto? Renault ZOE occasions zijn de oplossing. De Renault ZOE occasion was bij zijn introductie in 2013 geheel nieuw in zijn soort. De ZOE heeft een net iets hogere zit dan de concurrentie waardoor je goed overzicht hebt over het verkeer om je heen. Passagiers op de achterbank ondervinden een prima ondersteuning van de bovenbenen ondanks dat de ruimte achterin wat aan de krappe kant is, maar met een bagageruimte van 333 liter kun je wel lekker veel meenemen.

Kosten Renault ZOE

De Renault ZOE occasion wijkt af van andere elektrische auto’s. De Renault ZOE prijs is gebaseerd op de aankoopprijs voor een elektrische auto zonder batterijen. De aanvullende Renault ZOE kosten zijn de batterijen, deze huur je per maand. Het voordeel is dat de ZOE een lage aanschafprijs heeft, het nadeel is dat je elke maand huurkosten hebt voor je batterij om je ZOE te laten rijden. Wil je deze onkosten niet dan kun je kiezen voor de Renault ZOE uit 2019. Bij deze uitvoering bepaal je zelf of de prijs Renault ZOE in- of exclusief batterijhuur is.  

Net als de andere Renault familieleden is ook dit model in verschillende luxe varianten verkrijgbaar. De Life, Zen en Intens.

Een Renault ZOE kopen

De ZOE heeft een actieradius van circa 250 km, sta je bij de laadpaal dan heb je na een half uur alweer 150 km extra bereik, genoeg tijd voor een korte pauze met een kopje koffie. Hoe vind je snel jouw Renault ZOE occasion? Maak gebruik van de handige zoekfunctie en voer al je wensen in Vaartland.nl laat alle passende occasions met de daarbij behorende Renault ZOE offerte zien.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl