Contact met Vaartland.nl

 

Hyundai Zuid-Koreaanse Gigant

Hyundai is een Zuid-Koreaans automerk. Met een productie van ruim 4,5 miljoen auto’s was het in 2013 de grootste autofabrikant van Zuid-Korea. Zo’n 6% van het wereldmarktaandeel bestaat uit auto’s van Hyundai. In Zuid-Korea zelf heeft Hyundai een marktaandeel van maar liefst 40%. In 1998 neemt Hyundai ook Kia motors over door een meerderheidsaandeel te bemachtigen. Ongeveer 40% van de auto’s van Hyundai wordt in Zuid-Korea geproduceerd. Per jaar worden er in de grootste fabriek in Ulsan maar liefst 1,4 miljoen auto’s geproduceerd.

 Hyundai Occasions

 
 
 
 
 

Huidige aanbod Hyundai

De Hyundai geschiedenis

Het Hyundai merk is opgericht in 1967. De eerste eigen auto Hyundai merk werd geproduceerd in 1975, de Hyundai Pony. Dit was ook gelijk de eerste Hyundai auto die op de Europese markt kwam. De Pony werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland en België. Later besloot Hyundai om een onderzoekscentrum te openen in Frankfurt. Dit onderzoekscentrum moest alle ontwikkelingen op de Europese markt in de gaten houden en ontwikkelt en ontwerpt nieuwe auto’s voor deze markt.

Bekijk huidige aanbod Hyundai

Hyundai modellen

Hyundai heeft momenteel een heleboel modellen in haar gamma staan. Voorbeelden zijn de Hyundai i10, i20, i30 en i40 maar ook een aantal SUV’s zoals de Hyundai Kona, Tucson of Santa Fe. Hieronder zullen we even kort een aantal modellen toelichten.

De Hyundai i10 is een super compacte stadsauto die erg zuinig is. De i10 staat bekend om zijn zuinigheid en betrouwbaarheid en is een auto die uitblinkt binnen de bebouwde kom.
De Hyundai Tucson is een SUV die in vergelijking met andere SUV’s een relatief lage aanschafprijs heeft. Verder is hij ook laag in onderhoudskosten. Door de ruimte en comfort is het een ideale gezinsauto.

Met de Hyundai Ioniq springt het Zuid-Koreaanse merk in op de trend van Hybride of en/of elektrische auto’s. Deze hatchback met 5 deuren biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en is bovendien goed voor het milieu.

Al met al is een Hyundai betrouwbaar en heb je er lang plezier van.

Veelgestelde Hyundai vragen

Welke modellen heeft Hyundai?

Hyundai heeft de volgende modellen die nu verkocht worden : Ioniq , Kona, Nexo, Tucson, Santa Fe, Bayon, i10,i20 en de i30.

Wat doet Hyundai?

Hyundai is een grote autofabrikant.

Welke Hyundai heeft automaat?

Hyundai heeft verschillende auto’s die beschikbaar zijn met automaat. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Kona, Tucson, Ioniq, Atos, i10, i20,i30 en nog veel andere modellen.

Waar komt Hyundai vandaan?

Hyundai komt uit Zuid-Korea. De hoofdvestiging is gevestigd in Seoel.

Hoelang bestaat Hyundai?

Hyundai is opgericht 19 december 1967.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl