Contact met Vaartland.nl

 

Is de Hyundai Atos een goede auto voor jou?

De Atos is een kenmerkende hatchback en MPV van het merk Hyundai. Dit bekende Hyundai model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 63pk. Je ziet de Atos modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Atos goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Atos goed en volgens de eisen van Hyundai? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Atos is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Atos ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Hyundai Atos auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Hyundai Atos
 
 
 
 
 

Een Hyundai Atos MPV

De Hyundai Atos is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Atos perfect als gezinsauto. De Atos heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Atos met 59pk tot 63pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Hyundai Atos maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

 

Hyundai Atos specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Hyundai Atos modellen. Dan helpt het als je de Hyundai Atos kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Atos kiezen uit een benzine motor met 59pk tot 63pk. Ook beschikt de Hyundai over een automatische of handgeschakelde transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Hyundai Atos kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Atos aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Atos heeft geen hoge instap. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Hou daar dan rekening mee. De Hyundai Atos is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Ook interesse in een Hyundai Atos 2004, Hyundai Atos 2000, Hyundai Atos 2007, Hyundai Atos 2001 of Hyundai Atos 2006?

Bekijk huidige aanbod Hyundai Atos

Veelgestelde Hyundai Atos vragen

Is Hyundai Atos een goede auto?

De Hyundai Atos is een prima stadsauto die ook nog eens zeer praktisch is. Hou er wel rekening mee dat hoofdruimte teleurstellend kan zijn als je langer bent dan 1.85.

Wat verbruikt een Hyundai Atos?

Het verbruik van de Hyundai Atos auto is gemiddeld 1 op 16.95 en hij weegt 859 kg. In de stad is het verbruik aanzienlijk lager, soms zelfs zo laag as 1 op 12.

Hoeveel bar in autoband Hyundai Atos?

De bandenspanning van de Hyundai Atos moet voor en-achter 2.0 zijn en bij vaak volgeladen 2.1.

Wat kost een nieuwe Hyundai Atos?

De Hyundai Atos al een tijdje uit productie meer nieuw leverbaar. Als occasion is de Hyundai Atos nog steeds zeer geliefd vanwege het compacte formaat en de aantrekkelijke prijs. Bij introductie was de nieuwprijs van de Hyundai Atos 1.1i ActiveVersion Pure 8.995 euro.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl