Contact met Vaartland.nl

 

De Hyundai Getz, is het een goede auto voor jou?

De Getz is een karakteristiek hatchback model van Hyundai. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 97pk. Je ziet de Getz modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Getz goed mee.

Verzorg je de Getz goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Getz is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Hyundai ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Hyundai Getz model? Lees dan vooral door.

Hyundai Getz
 
 
 
 
 

Een Hyundai Getz hatchback

De Hyundai Getz is onder andere beschikbaar als hatchback. De Getz maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Hyundai Getz vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Getz met 63pk tot 97pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Hyundai Getz maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Getz dan ook vaak tegen in de stad.

Hyundai Getz specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Hyundai Getz modellen. Dan helpt het als je de Hyundai Getz kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Getz kiezen uit een benzine motor met 63pk tot 97pk. Ook beschikt de Hyundai over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Hyundai Getz kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Getz aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Getz heeft namelijk een hoge instap. De Hyundai Getz is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Heb je nu ook interesse in een Hyundai Getz 2003, Hyundai Getz 2004, Hyundai Getz 2005, Hyundai Getz 2006 of Hyundai Getz 2008?

Bekijk huidige aanbod Hyundai Getz

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl